Setari Cookie-uri

Vine primavara la Dalles!

Inauguram la Galeria Dalles in perioada 11 februarie 8 martie evenimentul mult asteptat al inceputului de an: Festivalul Primaverii! Vom celebra impreuna trei sarbatori marcante ale primaverii: Martisorul, Dragobetele si Sfantul Valentin, toate sub un concept nou, verdecare sa le ofere bucurestenilor bucuria traditiei, a reinvierii naturii si a dragostei sarbatorita romaneste dar si in stil american.

Inauguram la Galeria Dalles in perioada 11 februarie – 8 martie evenimentul mult asteptat al inceputului de an: Festivalul Primaverii! Vom celebra impreuna trei sarbatori marcante ale primaverii: Martisorul, Dragobetele si Sfantul Valentin, toate sub un concept nou, „verde”care sa le ofere bucurestenilor bucuria traditiei, a reinvierii naturii si a dragostei sarbatorita romaneste dar si in stil american.

Festivalul Primaverii propune vizitatorilor cea mai mare expozitie cu vanzare de traditionale martisoare si felicitari realizate manual de artisti plastici, aranjamente florale si cadouri pentru cei indragostiti: bijuterii, cosmetice, carti frumoase, confiserie, ceaiuri aromate si multe cadouri surpriza.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.