Kudika te invita la concurs!

Poti castiga unul dintre cele 5 DVD-uri cu filmul “The Ugly Truth” / „Adevarul gol-golut” daca raspunzi in acest topic de forum la intrebarea de mai jos:

Care e cel mai gol-golut si amuzant adevar din viata ta?

PARTICIPA ACUM!

Despre filmul “The Ugly Truth” / „Adevarul gol-golut”

Abby Richter (Katherine Heigl), producatoarea unui matinal TV cu rate de audienta tot mai scazute, trebuie sa gaseasca urgent solutii pe placul telespectatorilor; altminteri, programul va fi suspendat. Nici viata ei personala nu e tocmai roz: desi e frumoasa si desteapta, Abby n-are noroc in amor tocmai pentru ca e prea pretentioasa si obsedata de control, punand pe fuga pretendentii inca de la prima intalnire. Iar barbatii, se pare, nu functioneaza deloc asa cum s-ar astepta ea, ci mai degraba cum ii prezinta, in cei mai scandalosi termeni posibili, Mike Chadway (Gerard Butler) - prezentatorul emisiunii „Adevarul gol-golut” la o televiziune concurenta, care le invata pe femeile singure cum sa cucereasca un barbat.

Abby, fire delicata si romantica, se revolta atat de tare ascultand invataturile propovaduite fara perdea de Mike incat il apeleaza in direct pentru a-i transmite cele mai sincere si calduroase „urari de bine”. Pentru ca, a doua zi, sa descopere ca sus-numitul consilier in amor va prezenta o rubrica, in stilu-i binecunoscut, in emisiunea EI. Degeaba se impotriveste, e ordin „de sus”: ce poate creste mai bine audienta decat un consilier in relatii sentimentale care se pricepe ca nimeni altul sa condimenteze emisiunile cu sfaturi picante si mai e si lider de audienta pe deasupra?!

Asa se si intampla, insa, desi ridica viguros cotele de audienta, tot nu-i intra in gratii producatoarei, care nu-i iarta ca programul ei, candva serios, a devenit, gratie lui, un exemplu de vulgaritate. Totodata, marturiseste ca ea l-a sunat in direct, Mike isi ofera serviciile de consilier in amor, iar ea accepta provocarea pentru a-i demonstra ca relatiile esuate din fasa nu i se datoreaza catusi de putin. Si urmeaza ca la carte pasii de cucerire propusi de Mike in idila cu noul ei vecin, Colin (Eric Winter) - sursa inepuizabila de situatii pe cat de imprevizibile, pe atat de comice.

Relatia de „consultanta” evolueaza bine-merci, cu „scanteile” de rigoare... pana la un punct. Intre doua tachinari si o calatorie de afaceri in doi, idila se insinueaza tipil, iar consilierea sentimentala in vederea unei relatii reusite cu Colin pare, brusc, inutila. Deznodamantul se lasa insa asteptat... Daca orgoliul celor doi va da unda verde sentimentelor vedem in “The Ugly Truth” / „Adevarul gol-golut”, o comedie indrazneata, considerata de critici „placut stralucitoare, inviorator de sarcastica si uimitor de sexy” (Ruth McCann, The Washington Post).


„The Ugly Truth” / „Adevarul gol-golut” ii asteapta acum pe cinefili pe DVD si Blu-ray, alaturi de comentariul regizorului Robert Luketic, care a mai realizat “Blonda de la drept” si „21”, si al producatorului Garz Lucchesi, scene taiate, sfarsit alternativ, scene amuzante, filmulete si alte materiale-bonus. Disponibil in hypermarketuri si in magazinele de specialitate, precum si pe www.mymovie.ro, la un pret recomandat de 49,9 lei (DVD) si 109 lei (Blu-ray). O productie Sony Pictures distribuita de Audio Visual Romania

Concursul se desfasoara in perioada 28.01.2010 - 15.02.2010.
Vor fi luate in considerare numai raspunsurile postate in acest topic de forum.

  • Kudika

    Show de pești exotici, concurs de grooming, prezentare de rase...

  • Kudika

    ARTmania Festival Sprijină Talentele Promițătoare din Muzica Rock,...

  • Kudika

    Arabia Saudită va fi reprezentată pentru prima dată la Miss...

  • Kudika

    Cătălin și Romică Țociu, eliminați de la America Express chiar...

  • Kudika

    Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors din America Express....

  • Mia

    Ce carti citim in 2017