Setari Cookie-uri

Top vedete romanesti din seriale

GfK Romania a realizat in luna februarie un studiu online de masurare a notorietatii si popularitatii de care se bucura actorii romani care au avut roluri principale in cele mai recente seriale romanesti de televiziune, productie 2009. Selectia acopera un numar de 38 actori din urmatoarele seriale: Regina, Ingerasii, Aniela, State de Romania, Efect 30, Trasniti in NATO, Fete de Maritat, Fetele Marinalului, Nimeni nu-i perfect. Studiul a fost aplicat pe propriul panel de respondenti online askGfK - numarul participatilor la sondaj fiind de 500, esantion reprezentativ pentru populatia urbana utilizatoare de Internet, cu varsta cuprinsa intre 15 si 54 ani.

Exista si un al patrulea grup de vedete, de data aceasta actori nu foarte cunoscuti (au obtinut o evaluare sub media generala), dar cu potential pentru a fi mediatizati si a deveni populari. Romanii care i-au recunoscut si ii plac isi doresc sa afle mai multe despre ei. Sunt actori tineri, o parte dintre ei fiind deja distribuiti in mai multe seriale de televiziune: Bogdan Albulescu, Manuela Harabor, Andreea Patrascu. Potentialul lor de a deveni vedete este confirmat si de prezenta lor in topul vedetelor pe care respondentii le considera potrivite pentru a fi imaginea uneia dintre marcile lor preferate, alaturi de vedete foarte cunoscute, ca Nicoleta Luciu si Andreea Raicu.

Ultimii in lista celor mai cunoscuti actori din seriale romanesti se afla cativa debutanti, printre ei aflandu-se Adriana Butoi, Ana Maria Lazar, Corina Moise. Cu siguranta, acestia vor deveni mai cunoscuti pe masura ce experienta lor in televiziune va creste si vor fi distribuiti in mai multe seriale. Ramane ca timpul sa ne arate cat de mult romanii isi vor dori sa afle mai multe despre ei.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.