Setari Cookie-uri

Uita de tusul negru in 2016! Cum va arata machiajul ochilor anul viitor

Primavara viitoare, machiajul ochilor se va schimba radical!

Un articol realizat de Lizi Serbanescu, expert estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Toamna aceasta, adori fardurile in culori bronzante sau saturate, precum mov pruna. Dar primavara viitoare, machiajul ochilor se va schimba radical. Daca tusul negru sau creionul dermatograf pentru ochi de pisica inca te mai scot din incurcatura lunile acestea, din martie 2016 cele mai trendy farduri de pleoape vor fi in culori indraznete.

machiajul ochilor

Foto interior si prima pagina: yeke photo studio, Shutterstock

Albastrul este culoarea-vedeta a sezonului urmator. Designerii au optat pentru creioane dermatografe in nuante de albastru electric, indigo si chiar bleumarin. Atat linia genelor superioare cat si cea a celor inferioare este subliniata cu aceste nuante, in timp ce restul pleoapei ramane colorat discret in nuante de roz pudrat sau bej nude.

Cele mai indraznete dintre voi pot merge si pe varianta colorarii intregii pleoape superioare cu fard albastru ciel sau turcoaz, definind pliul cu o nuanta putin mai inchisa. Spre deosebire de anii 90, cand ochii erau subliniati cu straluciri argintii, look-ul propus pentru 2016 este mai degraba mat si suav. Blush-ul este complet uitat, iar rujul, evitat, make-up artistii optand pentru un ten de portelan si buze hidratate.

Avantajul acestui look? Se potriveste tuturor ochilor, indiferent de culoarea irisului. Chiar daca albastrul este culoarea preferata de femeile cu ochi caprui, nuantele mai inchise se potrivesc si blondelor cu ochi verzi sau albastri – gri.

Nu ezita sa-ti iei macar o nuanta de albastru electric – ii vei gasi o utilizare chiar si in perioada sarbatorilor de iarna, in special in noaptea de Revelion, cand un look puternic se impune.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.