Setari Cookie-uri

Firewalking la Constanta cu Bruno Medicina

Pentru prima oara, Constanta va gazdui un eveniment national, dedicat celor pasionati si interesati de psihologie, de dezvoltarea personala si de inteligenta sociala. Intre 20-22 februarie, doritorii vor avea ocazia sa participe la workshop-uri, seminarii si dezbateri, lansari de carte, sesiuni de consiliere in cariera.

Toate acestea se vor desfasura intr-un cadru interactiv la Atelierul de Psihologie Constanta 2009. Evenimentul va reuni in cadrul expozitiei participanti din domenii diferite ale dezvoltarii personale, profesionale si educationale: cabinete de psihoterapie si consiliere, companii de consultanta in resurse umane, institutii din domeniul educatiei, edituri, centre de sanatate .

Daca esti manager, om de afaceri, vanzator, student, atlet, artist sau orice alta categoria care-si cladeste successul prin atingerea excelentei, descopera cum sa obtii performante de exceptie cu cel mai extraordinar instrument de autodezvoltare pe care Bruno Medicina il pune la dispozitie la Atelierul de psihologie de la Constanta:

Firewalking-ul, adica mersul pe carbuni incinsi!

In ultimul deceniu, acest vechi ritual de dezvoltare personala a intrat in repertoriul de training al celor mai cunoscute firme si corporatii occidentale, care au remarcat o imbunatatirea spectaculoasa a performantelor la managerii si vanzatorii care au participat.

Asa ca, pentru prima data in Constanta, si tu ai posibilitatea:
• sa iti descoperi potentialul ascuns
• sa iti atingi adeveratele obiective, in viata si in afaceri
• sa iti distrugi credintele care te limiteaza
• sa darami frica si s-o transformi in energie pozitiva
• sa-ti pastrezi "focusul" si concentrarea in fata celor mai mari obstacole si provocari

Traind aceasta experienta unica si entuziasmanta, vei invata sa ramai in contact cu emotiile tale si cu puterea ta chiar in fata obstacolelor si provocarilor cele mai mari, si sa transformi aceste emotii in actiuni concrete pentru atingerea obiectivelor personale.
La aproape 1000 de grade simti o energia extrema, mintea ti se elibereaza, corpul devine gata de actiune si resursele pe care le vei descoperi in tine insuti in momentul acelui prim pas pe carbuni incinsi iti vor fi in permanenta de folos.
Mii de manageri, actori, atleti, oameni de success din toata lumea si-au imbunatatit spectaculos performantele prin aceasta metoda. Acum este momentul tau!


Trainer: Bruno Medicina
Locatie si data : Atelierul de psihologie. Constanta, 20-22 februarie, Muzeul de Arta
Durata : 3 ore
Cost : 230 ron
Inscrieri : https://www.atelierpsi.ro/work.php
Mai multe detalii : 0721 54.22.76; 0721.672.335; office@ascu.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.