Setari Cookie-uri

Cum sa te porti cand iti place de un barbat?

Cum iti dai seama daca te place?

Iti spuneam mai sus despre teama baietilor de abordare. Cum poti sa faci sa inlaturi acest impediment?

De indata ce l-ai vazut stabileste contact vizual cu el si zambeste-i prietenos, astfel ii vei transmite ca esti deschisa spre a va cunoaste si lui ii va fi mai usor sa vina sa te abordeze. Daca nu iti raspunde la zambet poti sa te faci ca zambeai altcuiva din spatele lui si nu te vei simti prost.

Daca iti raspunde inseamna ca esti pe drumul cel bun. Acum nu mai ramane decat sa astepti sa vina la tine si sa initiati o conversatie.

Scenariul 2

Poate nu l-ai observat tu pana acum si atunci teama de abordare este inca acolo. Si lui ii e teama de respingere. Nimanui nu-i place sentimentul de a fi respins. Daca n-ai stiut pana acum sa interpretezi mesajele pe care ti le transmite incercand sa-ti dea de inteles ca ii place de tine, iti vin in ajutor.
Asadar cum poti sa stii daca un baiat te place sau nu? Numai de ar fi o metoda sa stii sigur. Fiecare baiat e diferit si isi manifesta diferit interesul fata de tine. Din fericire exista de obicei unele semne care iti vor demonstra daca te place.

Daca acorzi atentie baietilor poti identifica niste indicii ca este interesat de tine.
Hai sa aflam care sunt:

Indicatori fizici:

Contactul vizual prelungit: Baietii sunt in general vizuali prin natura lor. Daca este interesat nu va fi capabil sa-si tina prea mult privirea departe de tine. Fie ca este atras de felul in care arati, fie ca este interesat de modul cum esti imbracata sau de miscarile tale, va simti nevoia sa se uite. Poate chiar sa se indragosteasca la prima vedere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.