Recunosc, eu nu am pus atât de mult accent pe acest detaliu când am participat la cele două evenimente și regret puțin acum, mai cu seamă că pozele alea de la ceremonia când am primit diploma, ar fi putut arăta mai bine.

Ținuta pe care o adopți la festivitatea de premiere din școală - pe lângă togă și robă - ar trebui să fie selectată cu atenție. Dacă nu știi ce să porți în amfiteatrul facultății sau al liceului, să știi că ne-am gândit să te ajutăm și găsești mai jos câteva recomandări. Mai ales că știm că ești deja preocupată să înveți pentru ultimele examene.

Salopete de damă lungi: pentru un stil elegant

Salopetele lungi ar fi o opțiune sigură, în cazul în care și locația este una mai sobră, mai formală. Până la urmă trebuie să adaptezi outfit-ul cu locația pentru că nu vrei să exagerezi. Plus că nu o vei purta doar atunci și vei rămâne cu un plan de rezervă la alte ocazii speciale din viața ta.

Sunt potrivite pentru sezonul de vară - nu au mâneci și sunt confecționate dintr-un material ușor, croiala este lejeră și ținuta casual se obține extrem de ușor cât ai zice “graduation”.

Urmareste propunerile

Rochii cu imprimeu floral în culori deosebite

Încă o idee faină de ținută pe care să o porți la festivitatea de absolvire când vei primi diploma care îți certifică eforturile de studiu. Ceva rapid și sigur: poartă o rochie!

Nu poți da greș cu o rochie conică, clos, mai ales cu una care are imprimeuri florale, din material satinat. Lungimea medie nu te va încurca, iar decolteul discret împreună cu bustul buretat te vor avantaja cât să știi că te afișezi deosebit.

Recomandari aici

Salopete damă scurte pentru o ceremonie de absolvire în aer liber

Fiind foarte cald atunci când se va organiza festivitatea de premiere a absolvenților, s-ar putea să fii una dintre norocoasele care participă la o ceremonie în grădină. O să fie super cool și atunci o să ai nevoie de ceva comod, mai ales că gradele din termometre vor crește considerabil.

Din materiale vaporoase, cu ornamente primăvăratice, aceste salopete te vor inspira poate chiar să ții un discurs memorabil, dacă va fi nevoie. Designul, cordonul din talie și închiderea cu fermoar sunt detalii de care oricum nu prea îți pasă, atât timp cât arăți uimitor.

Cateva sugestii

Ținute complete cu pantaloni, din două piese, pentru festivitatea de absolvire

Sau… o variantă care te scutește de toate eforturile care implică alegerea unei ținute de purtat la festivitatea de ceremonie. Adică găsești de-a gata gândit un outfit perfect, din două sau trei piese. Aici am ales ceva care are ca idee centrală pantalonii.

O să îți placă aceste total-looks inspirate, care îți vor arăta silueta mi-nu-nat. Ținute complete de la A la Z, inclusiv cu încălțăminte și accesorii. Așa, că meriți.

Vezi aici detalii

Poate că în urmă cu câțiva nu se punea atât de mult accent pe acest detaliu, pe ce vei purta la ceremonia de absolvire. Dar îți garantăm că este esențial ca atunci când vei păși pe scenă, să arăți extraordinar. Toți ochii vor fi ațintiți asupra ta și va trebui să strălucești. Oricum o vei face în ochii celorlalți, doar că o poți face cu grație.

Alege ceva cu care te vei simți bine și nu ține musai cont de ce crezi că se poartă. Până la urmă tu ai rolul principal atunci și tot ce contează este… ei bine, tu. Și prețuiește diploma aia. Până la urmă ai muncit pentru ea.

Sursa foto Front Main: unsplash

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: