Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Comunicat de presă

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Gala AVANPREMIERE este un eveniment itinerant de modă, care a fost gândit special pentru a prezenta publicului creațiile designerilor români și a aduce moda mai aproape de oameni, în cele mai neobișnuite și speciale spații - de la Muzee la Sere, de la Grădini noi - ca acest inedit ParkLake Garden - la Teatrul Național. Este un eveniment axat si pe Spectacolul de Modă - în complexitatea lui.

Gala AVANPREMIERE

În cadrul ediției cu numărul 19, designerii Aleha Toncea (foto imprimeuri: Mihai Sitarus), Lia Aram by Anemona Stanchi, Studio Cabal by Diana Dianu (accesorii: TRIA ALFA si MeeKee), Best Team (Debut): Eugenia Negruta & Bianca Maria Rusu & Gianina Ciobanu, Simona Semen și LouLou by Andra Turcanu și-au prezentat colecțiile în mijlocul naturii, într-un decor cu note moderne, o Instalație temporară, vegetală, semnată Atelier FLORENS - în centrul comercial ParkLake, cel mai verde mall din București.

Gala AVANPREMIERE

“Dintotdeauna mi-a plăcut să aduc moda aproape de oameni, iar această serie de evenimente exact asta face. Moda și industriile conexe nu mai sunt cocoțate pe un piedestal, inabordabile așa, ci coboară printre oameni, îi inspiră și îi încântă. Și la această ediție mă bucur că pot prezenta atât mari nume ale domeniului, cât și debutanți foarte talentați despre care o să tot auzim”, a declarat Alin Gălățescu, jurnalist și analist de modă - fondator al seriei de evenimente Gala AVANPREMIERE.

Gala AVANPREMIERE

Aroma serii: M.INT de la ELYSEE - o gamă complexă, meridională, modernă și incisivă cu o poveste minunată la bază. "Mystic Treasure"a fost ales ca simbol al ediției a XIXa a galei AVANPREMIERE.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: