Gala AVANPREMIERE XIX sărbătorește moda și designul la ParkLake

Gala AVANPREMIERE XIX sărbătorește moda și designul la ParkLake
Kudika
29 Iunie 2018

Cea de-a 19-a ediție a Galei AVANPREMIERE, cel mai important eveniment de fashion multibrand din România, marca Alin Gălățescu, a avut loc miercuri, 27 iunie, în ParkLake Garden, reunind jurnaliști, bloggeri și iubitori ai modei Made in Romania.

Comunicat de presă

Gala AVANPREMIERE este un eveniment itinerant de modă, care a fost gândit special pentru a prezenta publicului creațiile designerilor români și a aduce moda mai aproape de oameni, în cele mai neobișnuite și speciale spații - de la Muzee la Sere, de la Grădini noi - ca acest inedit ParkLake Garden - la Teatrul Național. Este un eveniment axat si pe Spectacolul de Modă - în complexitatea lui.

Gala AVANPREMIERE

În cadrul ediției cu numărul 19, designerii Aleha Toncea (foto imprimeuri: Mihai Sitarus), Lia Aram by Anemona Stanchi, Studio Cabal by Diana Dianu (accesorii: TRIA ALFA si MeeKee), Best Team (Debut): Eugenia Negruta & Bianca Maria Rusu & Gianina Ciobanu, Simona Semen și LouLou by Andra Turcanu și-au prezentat colecțiile în mijlocul naturii, într-un decor cu note moderne, o Instalație temporară, vegetală, semnată Atelier FLORENS - în centrul comercial ParkLake, cel mai verde mall din București.

Gala AVANPREMIERE

“Dintotdeauna mi-a plăcut să aduc moda aproape de oameni, iar această serie de evenimente exact asta face. Moda și industriile conexe nu mai sunt cocoțate pe un piedestal, inabordabile așa, ci coboară printre oameni, îi inspiră și îi încântă. Și la această ediție mă bucur că pot prezenta atât mari nume ale domeniului, cât și debutanți foarte talentați despre care o să tot auzim”, a declarat Alin Gălățescu, jurnalist și analist de modă - fondator al seriei de evenimente Gala AVANPREMIERE.

Gala AVANPREMIERE

Aroma serii: M.INT de la ELYSEE - o gamă complexă, meridională, modernă și incisivă cu o poveste minunată la bază. "Mystic Treasure"a fost ales ca simbol al ediției a XIXa a galei AVANPREMIERE.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri