Setari Cookie-uri

Cum poți folosi taburetele în decorarea întregului apartament: sfaturi de designer de interioare

Adesea micile accesorii și decorațiuni transformă totul. Ca și în vestimentație, și când vorbim despre decorațiuni interioare e nevoie de accentele ”ținutei”. Astăzi vorbim despre taburetele în decorarea întregului apartament, drept accente vizuale. Și am obținut de asemenea, părerea expertului. Aflăm totul despre asortarea taburetelor de la Toni Anastasiei, designer de interioare.

Ca și în cazul ținutelor vestimentare, și decorurile caselor noastre au nevoie de mici inserții de culoare, textură, țesătură. Și așa cum o bijuterie bine plasată sau un accesoriu de efect transformă total un outfit, așa și micile piese de deco pot reinventa camera ta. Orice cameră, de altfel.

Și pentru că sunt folosite mult în ultimul timp taburetele în decorarea întregului apartament, astăzi ne axăm pe aceste mici accente ce modifică totul. Și pentru că întotdeauna este bine să ne bazăm pe opiniile specialiștilor, azi am un invitat valoros în design interior. Toni Anastasiei îți spune toate secretele decorurilor cu taburete în orice cameră. Da, în orice cameră! De ce? Și mai ales cum? Cum să utilizezi taburete decorative pentru casa ta?

Citește și:

taburetele în decorarea întregului apartament_sfaturi designer Toni Anastasiei

Folosește taburetele în decorarea întregului apartament: sunt accesorii șic ce conferă unitate dar și accente camerei!

De ce consider că putem folosi taburetele în decorarea întregului apartament? Sunt mici, nu sunt scumpe, sunt interesante, pot fi și cu spații de depozitare, sunt la îndemână, sunt folositoare (de întins picioarele cât citești, de dormit câinele sau pisica pe ele, de lăsat cărțile sau laptopul pe ele).

Deși sunt specifice altor decoruri (adesea prezente în stilul scandinav, în cel occidental, în locuințele stil Loft), tocmai aceasta este frumusețea de a folosi taburete decorative pentru casa ta! Sunt suficient de versatile încât să se potrivească oricărui decor – de la cele mai rustice, la cele urbane, elegante, hippie sau shabby chic.

Citește și:

Alege taburete cu texturi interesante de aici

Alege taburete cu texturi interesante de aici

Și sunt suficient de versatile încât să poți încadra taburete în orice cameră, de la sufragerie la bucătărie, de la dormitor la terasă sau balcon. Ce spune specialistul în design interior, Toni Anastasiei despre cum folosești taburetele în decorarea întregului apartament? Te invit să citești mai jos!

Toni Anastasiei, designer de interioare, îți spune pe ce piese să mizezi în decorul casei tale

Cum poți asorta și tu taburetele în decorarea întregului apartament? Având în vedere faptul că scaunele sunt obiectele de design cele mai versatile, taburetele sunt și ele la fel și servesc dublu rol, de scaun mobil, uneori chiar cu depozitare sau de măsuță mică.

Toni Anastasiei mai adaugă că poți folosi taburete decorative pentru casa ta și pentru că sunt funcționale dar și pentru că și din punct de vedere estetic ele dau tonul unei încăperi. Taburetele sunt flexibile și ușor de integrat. Putem să le folosim în camerele copiilor, pe terase, în livinguri, în dormitoarele matrimoniale, chiar drept noptiere sau pe post de spații de depozitat pleduri, cuverturi etc.

Citește și:

Putem folosi taburetele în decorarea întregului apartament tocmai pentru că pot avea mai multe scopuri. Sunt puținele piese super atractive pentru casa ta! Sunt piese interactive. Taburetele pot fi de multe stiluri, modele și culori, așa încât poți combina taburete decorative pentru casa ta, chiar și eclectic. Un taburet retro poate fi inserat într-un decor industrial, spune Toni Anastasiei, designer interioare. Un taburet pop electric, colorat poate fi oricând accent cromatic al unui decor eclectic!

Citește cum decorezi casa în stil eclectic

Folosește și tu taburete în orice cameră!

Poți folosi taburetele în decorarea întregului apartament, sunt incredibil de versatili! Designerul de interioare Toni Anastasiei spune că poți adaugă taburete în orice cameră, chiar și în baie. În funcție de forma lor, ele pot fi folosite pentru pentru depozitarea prosoapelor, pentru a pune un ghiveci cu iederă sau un ansamblu decorativ dorit.

Citește și:

Vezi taburete cu spații de depozitare aici

Vezi taburete cu spații de depozitare aici

În spatiile mici, de asemenea, poți folosi oricând taburete decorative pentru casa ta. Și asta pentru că se pot ascunde ușor atunci când nu sunt necesari. Toni Anastasiei spune:

”Versatilitatea lor îmi place atât de mult încât îi folosesc ca masă de cafea, noptieră, loc de afișat albumele de artă sau mici obiecte de design, ca otoman de stat pe el pe o terasă sau pentru a pune o băutură! Poți fi sigură că le găsești utilitatea în orice colț al casei tale. Poți folosi cu succes taburetele în decorarea întregului apartament!”

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.