Cu un sortiment de mai bine de 600 de modele de perdele și draperii, brandul Mendola Fabrics, parte a Deco Center, combină designuri contemporane, palete cromatice bogate și modele îndrăznețe în articole de decor unice și elegante.

Inspirate din diferite culturi și stiluri de viață, produsele Mendola Fabrics au devenit un promotor al trendurilor internaționale și o sursă de inspirație pentru parteneri și designeri.

De la modele florale și vegetale, la minimalismul specific scandinav, fiecare trend al anului este cuprins în colecția de perdele și draperii Mendola Fabrics. Dacă dorești să afli mai multe despre ultimele tendințe din 2021 în materie de perdele și draperii, te invităm să descoperi blogul Mendola Fabrics unde, pe lângă tips&tricks despre ultimele tendințe, o să descoperi și o mulțime de produse de care cu siguranță o să te îndrăgostești!

Colecțiile Mendola Fabrics sunt lansate de două ori pe an printr-o rețea de parteneri, distribuitori, lanțuri DIY, magazine specializate, studiouri de design sau alte business-uri legate de materiale textile, în peste 28 țări.

În prima jumătate a anului 2021, a fost lansată Colecția Primăvară / Vară 2021, colecție ce surprinde prin modele clasice și moderne, în nuanțe intense și temperate.

Cu fiecare nouă colecție lansată, brandul Mendola Fabrics împrospătează sortimentul de articole într-un mod estetic, armonios și echilibrat.

În perioada 23-25 septembrie, la Cluj-Napoca, va avea loc cea de-a 6-a ediție a Deco Days, unul dintre cele mai mari evenimente de design interior și textil, organizat de Deco Center.

Gândit ca un accelerator de design, Deco Days s-a născut din pasiunea pentru design interior, frumusețe și țesături fine pentru casă, iar scopul evenimentului este de a aduce împreună și a conecta zona de business, design-ul și publicul.

În fiecare an, evenimentul se deschide cu lansarea noii Colecții Toamnă / Iarnă 2021, colecție ce cuprinde ultimele tendințe din designul de interior și industria textilelor pentru casă. Organizatorii promit o experiență unică și complexă, o sursă bogată de inspirație pentru pasionații de design și textile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: