Setari Cookie-uri

Îmbrățișează serile de toamnă cu pijamalele dedicate sezonului rece!

Cum să găsești din prima pijamalele perfecte pentru un confort psihic excelent?

Sezonul rece bate la ușă, dar zilele tomnatice au un farmec aparte dacă știi cum să le petreci. Pijamalele au un rol important în crearea un ambient primitor, deși poate multe persoane le neglijează importanța. Cum îți alegi pijamalele ideale pentru nopțile reci? Care sunt criteriile esențiale pe care trebuie să le bifeze pijamaua perfectă astfel încât să asigure confortul termic necesar în sezonul geros?

Materialul pijamalei reprezintă o investiție în sine

Calitatea materialului din care este realizată pijamaua influențează durata de viață a acesteia, sănătatea pielii tale, precum și nivelul tău de confort.

  • Clasicul bumbac

Dacă iubești alegerile clasice, atunci mergi cu încredere spre modelele de pijamale bărbătești din bumbac. Gama de pijamale damă bumbac și cămăși de noapte cu fibre din bumbac asigură ventilația pielii, nu supraîncălzesc în timpul somnului, elimină excesul de umiditate, descurajează acumularea mirosurilor și astfel îți asigură un mediu curat de somn și o piele uscată.

Citește și:

Pijamalele din bumbac se întrețin ușor și prezintă un nivel crescut de rezistență anti-uzură. Modelele de pijamale barbati și femei care sunt create de bumbac au toate șansele să îți fie alături multe sezoane la rând, fără a-și degrada aspectul. De asemenea, categoria de pijamale bumbac este indicată tuturor tipurilor de piele, dar se dovedește o alegere inspirată în cazul persoanelor cu pielea sensibilă.

  • Flanelul, sinonim cu iarna

Flanelul oferă o experiență senzorială excepțională. Dacă ai nevoie de o pijama groasă, moale și prietenoasă cu pielea, atunci optează pentru flanel, vedeta anotimpului rece. Pijamalele din flanel pot fi purtate inclusiv ca ținută comodă pentru casă, atunci când ai chef să petreci timp de calitate alături de o carte bună și o ceașcă fierbinte de ciocolată caldă. Pijamalele din flanel fac echipă genială cu o pereche de papuci pufoși de casă și halate de baie care să completeze outfit-ul pregătit pentru serile de film.

Citește și:
  • Fleece, ideal și pentru purtări în exterior

Fleece este un material popular datorită texturii extrem de moale, călduroase, plăcute la atingere - calități pe care toți ne dorim să le regăsim în pijamaua perfectă. Modelele de pijamale dama realizate din fleece sunt ușor de întreținut, nu se scămoșează, se usucă rapid și cel mai interesant este faptul că, păstrează confortul termic atât în interior, cât și în exterior.

  • Satinul, da sau nu?

Gama de pijamale damă satin sunt definiția eleganței și a rafinamentului. Satinul este apreciat pentru senzația incredibilă pe care o lasă pielii, precum și pentru aspectul luxos pe care îl imprimă look-ului. Formula compusă din pijamale și halate din satin sunt indicate începutului de toamnă, când temperaturile sunt încă prietenoase.

Citește și:

Culorile au impact asupra stării de spirit

Timpul petrecut în mare parte în interior, precum și vremea mohorâtă ne pot afecta tonusul. De aceea, mizează pe efectul culorilor atunci când vine vorba de ținutele pe care le porți în casă. Fă excepție de la modelele clasice, monocrome și simte-te minunat în pijamale cu imprimeuri vesele și culori tonice.

Mărimea pijamalei influențează calitatea somnului

Multe persoane sunt tentate să achiziționeze pijamale cu un număr mai mare, în ideea că vor purta pe dedesubt un maiou, sau un tricou. Total greșit! Pijamaua trebuie aleasă în funcție de mărimea normală. O pijama prea mulată poate limita mișcările în timpul somnului, iar una prea largă ar lăsa răcoarea să pătrundă.

Investește în condiții optime care să asigure un somn odihnitor, fără riscul de a te trezi în toiul nopții din cauza temperaturilor scăzute. Reține că în sezonul rece, imunitatea noastră scade, iar lipsa somnului poate contribui semnificativ la acest aspect. De asemenea, un somn bun este secretul unei zile energice, productive, în care puterea de concentrare și randamentul funcționează la cote maxime. Așadar, selectează pijamaua potrivită în funcție de fiecare sezon, dar care să îți pună în valoare stilul și personalitatea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.