Setari Cookie-uri

A WEEKENDER’S WONDER“HOLIDAY” - Colecția capsulă Weekend Max Mara, Toamnă – Iarnă 2022/23

Weekend Max Mara propune o colecție compusă din pulovere moi în carouri, fuste din tartan și accesorii de lână, dar și jachete din puf, cu inserții tricotate și șaluri moi la atingere.

Comunicat de presă

Alăturați-vă brand-ului Weekend Max Mara într-o evadare magică de iarnă, învăluită într-un farmec aparte. A venit timpul să porniți într-o călătorie plină de căldură, presărată cu multă magie sezonieră și outfit-uri care îți trezesc pofta de călătorie - de la carouri la paiete strălucitoare.

Pentru a vă bucura de căldura unei cabane din lemn sau în aer liber, înconjurat de un peisaj montan glorios, în compania celor pe care îi prețuiești, Weekend Max Mara propune o colecție compusă din pulovere moi în carouri, fuste din tartan și accesorii de lână, dar și jachete din puf, cu inserții tricotate și șaluri moi la atingere.

Și pe măsură ce noul an se apropie, este timpul să te îmbraci de sărbătoare, în stil strălucitor. Rochiile din satin și topurile strălucitoare îți vor lumina fiecare clipă. Fiecare piesă este unică și perfectă pentru lista de dorințe pentru sărbători.

Citește și:

Noua colecție “Holiday” Weekend Max Mara a fost lansată în data de 23 noiembrie 2022 și în magazinul din Băneasa Shopping City, în cadrul unui eveniment privat, o ocazie unică pentru invitații din presă, bloggeri și influenceri să se bucure de piesele noii colecții.

Printre invitatele care ne-au bucurat cu prezența, s-au numărat Simona Pătruleasa, Andreea Berecleanu, Dana Săvuică, Diana Munteanu, Elida Toma, Carmen Negoiță, Roxana Voloșeniuc, Domnica Mărgescu.

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.