Setari Cookie-uri

Ioana Chisiu: Mamica, sotie si fashion blogger

Daca ma intrebati pe mine, Ioana Chisiu se numara printre cele mai frumoase zece femei din Romania. Blogul ei este o adevarata sursa de inspiratie, dar curiozitatea nu m-a lasat sa ma opresc doar la rasfoirea site-ului, motiv pentru care am tinut sa stau personal de vorba cu ea si sa aflu mai multe despre cum sa ma ingrijesc si cum sa fiu mai... frumoasa.

Ioana Chisiu este din Simleu Silvaniei, absolventa a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, iar blogul a devenit marea ei pasiune in perioada concediului de maternitate.

In prezent, Ioana este urmarita de mii de tinere din tara, pe care le-a ajutat prin intermediul postarilor pe blog sa faca alegerile potrivite in ceea ce priveste hainele pe care aleg sa le poarte in diferite situatii si machiajul adecvat.

Buna, Ioana! Te urmaresc de cativa ani si ma bucur ca in sfarsit reusesc sa interactionez cu tine mai indeaproape si pot sa iti adresez ce intrebare doresc legata de fashion, infrumusetare si ingrijire.

Prima mea intrebare este simpla: cat de greu este sa te mentii atat de frumoasa?

Buna, Mia! Multumesc pentru compliment. Cred ca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos sunt suficiente pentru a arata bine. Hidratarea si somnul de 8 ore pe noapte sunt lucrurile sfinte in ritualul meu de infrumusetare. Si, bineinteles, din cand in cand, cate un masaj facial si o masca de hidratare.

Citește și:

In ce consta rutina ta de infrumusetare zilnica?

Demachiere, hidratare si protectie solara. Si cand spun hidratare, ma refer atat pe interior, cat si pe exterior. Beau foarte multa apa si folosesc uleiuri bio pentru ten.


Care sunt produsele de baza care nu te lasa niciodata la greu atunci cand vine vorba de frumusetea naturala?

Un fond de ten, blush si mascara - cred ca sunt suficiente pentru a accentua frumusetea naturala.

Sursa Foto: Flavius Fulea

Exista o regula a frumusetii care ai vrea sa nu mai existe?

Cred ca singura regula pe care as vrea sa o incalc ar fi cea cu somnul. As vrea sa aratam la fel de fresh si odihnite si dupa trei ore de somn pe noapte. Astfel, am avea timp sa facem mai multe.


Care a fost cel mai bun sfat pe care l-ai primit legat de frumusetea unei femei?

Ce e prea mult strica!

La ce varsta ti-ai definit propriul stil?

E greu sa raspund la intrebarea aceasta... Daca stau sa analizez ultimii ani, strict din punct de vedere al vestimentatiei, imi dau seama ca practic eu sunt intr-o continua tranformare, an de an, iar stilul meu este unul feminin pe alocuri, edgy si usor sexy.

Citește și:

Ce colectionezi?

Am foarte multe obiecte vestimentare, dar cel mai des imi cumpar genti si pantofi. Dar gentile sunt marea mea slabiciune.

Care este cel mai scump articol vestimentar din garderoba ta?

Investesc doar in accesorii si cred ca cel mai scump accesoriu este geanta Valentino Garavani.

Cat de importanta este eticheta de la haina?

Prea putin, sincer. Atata timp cat ai un simt bine dezvoltat al esteticii nu mai conteaza ce marca de haine porti.

Esti o femeie frumoasa careia ii sta bine in orice s-ar imbraca. Vreau, totusi, sa stiu din ce este alcatuita tinuta care te face sa te simti puternica si irezistibila?

Cred ca o tinuta puternica si irezistibila sta practic in puterea omului ce o porta, personalitatea si siguranta de sine. Poti sa fii irezistibila si intr-un costum basic deux pieces masculin, dar si intr-o rochie cu paiete. Atitudinea face totul!

Citește și:

Dar parfumul care iti ofera acelasi sentiment?

Black Orchid de la Tom Ford este fara doar si poate.

Vorbeste-mi putin de proiectul/povestea #ioanachisiuaroundtheworld.

Povestea a inceput in vara acestui an cand am planuit vacanta de vara. Am fost pentru 8 zile in Italia si am vazut Roma, Napoli si Insula Capri. Mi-am dat seama ca a fost una dintre vacantele mele preferate, avand sansa sa fac cele mai multe lucruri: sa vizitez marile monumente ale Italiei, sa explorez strazile, sa ma odihnesc si sa fac shopping. Ce as putea sa-mi doresc mai mult de la o vacanta?!? Este prima vacanta de acest fel, dar nu si ultima. Este inceputul unei noi povesti ce isi va gasi continuarea in fiecare calatorie.

Imi poti realiza un Top 5 al destinatiilor de vacanta preferate?

Palma de Mallorca (Spania), Insula Capri (Italia), Insula Kos (Grecia), Insula Bol (Croatia), Paris (Franta).

Citește și:

Sursa Foto: Tudor Lazar

Care este tara care se potriveste cel mai bine cu stilul tau?

Italia, dar e discutabil, nu am fost peste tot (inca).


Pe final, te rog sa transmiti un mesaj, un sfat femeilor care ne urmaresc!

Sa traieasca aventura vietii lor la cote maxime, alaturi de oameni dragi!

Sursa Foto: instagram.com/ioanachisiu, www.ioanachisiu.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.