Setari Cookie-uri

Tendinte: coafuri de primavara

Daca te gandesti sa-ti schimbi linia coafurii sau cel putin sa incerci un nou stil de a-ti aranja parul, inspira-te din tendintele in coafuri ale primaverii 2009!

La fiecare schimbare de sezon, simtim si noi nevoia unei reinnoiri: o bijuterie, o piesa vestimentara de efect sau chiar o noua coafura ne pot face sa ne simtim grozav in pielea noastra! Daca te gandesti sa-ti schimbi linia coafurii sau cel putin sa incerci un nou stil de a-ti aranja parul, inspira-te din tendintele in coafuri ale primaverii, pe care le-am adunat pentru tine direct de pe podiumurile de moda si de la cele mai iubite vedete.

Stilul Pixie

Coafurile in stil Pixie reprezinta, probabil, cea mai in voga obsesie a momentului de la Hollywood! Parul este tuns scurt si, in functie de varianta Pixie pe care o alegi, poate avea cateva suvite rebele, breton sau carare pe o parte. Partea buna a acestei coafuri o reprezinta faptul ca este foarte usor de ingrijit si inspira mereu un aer foarte proaspat! Latura mai putin favorabila a coafurii Pixie este faptul ca pune foarte tare in evidenta tenul, astfel incat, daca nu ai o piele luminoasa si curata, este mai bine sa adopti un alt tip de coafura.

Stilul Pixie a fost si este in continuare abordat de numeroase vedete, incepand cu Audrey Hepburn si continuand cu Sharon Stone, Natalie Portman sau Audrey Tatou. In primavara 2009, cateva dintre vedetele ce defileaza pe covorul rosu purtand o tunsoare Pixie sunt Rihanna, Victoria Beckham si Katie Holmes.

Coafura bob

Coafura de tip bob pare ca nu iese niciodata cu adevarat din tendinte, fiind practica, usor de ingrijit si in acelasi timp foarte feminina! Exista numeroase variante ale coafurii bob, astfel incat aceasta se poate potrivi oricarei forme ale figurii. Spre exemplu, bobul texturat, fara breton, cu multe suvite si aranjat aparent neglijent ti se potriveste de minune daca ai forma fetei rotunda. Daca ai forma fetei ovala, esti norocoasa si poti adopta cu usurinta un bob clasic, cu breton, in stil Cleopatra! Poti purta o coafura de tip bob in diferite moduri, indiferent daca ai parul ondulat, drept, lipsit de volum sau foarte voluminos – important este sa iti aranjezi parul exact asa cum iti place.

Una dintre cele mai iubite personalitati ale momentului, Prima Doamna a Americii – Michelle Obama poarta o coafura bob cu carare pe o parte. De asemenea, Anna Wintour, faimosul redactor sef al editiei americane a revistei Vogue, este deja asociata cu varianta clasica a coafurii bob, intrucat nu a renuntat la ea de ani buni. Heidi Klum si Kate Moss arata si ele fabulos purtand bob in aceasta primavara!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.