Setari Cookie-uri

Tendinte: coafuri de primavara

Daca te gandesti sa-ti schimbi linia coafurii sau cel putin sa incerci un nou stil de a-ti aranja parul, inspira-te din tendintele in coafuri ale primaverii 2009!

Parul lung si usor ondulat

Daca nu vrei sa faci o schimbare radicala si sa incerci stilul Pixie sau bob, nu-ti face griji: parul lung, usor ondulat si aparent neglijent se afla si el in tendintele acestui sezon! Naturaletea acestei coafuri este foarte seducatoare, insa, in ciuda aspectului relaxat, necesita o investitie de timp relativ mare – parul trebuie sa fie foarte bine hidratat, pentru a-si mentine stralucirea si a evita despicarea varfurilor. Partea buna este ca, avand parul lung, nu trebuie sa ajungi la hairstylist la fel de des ca persoanele care adopta un Pixie sau un bob!

In prezentarea primavara-vara 2009 de la Balmain, parul lung si aparent neglijent s-a potrivit de minune stilului glam-rock al tinutelor, iar in prezentarea Nina Ricci a aceluiasi sezon au stralucit coafurile lejere, cu par lung si usor ondulat. Blake Lively, una dintre actritele principale din cel mai iubit serial american al momentului, Gossip Girl, este admirata pentru coafura ei aparent naturala si cat se poate de senzuala – click aici pentru poza.

In ceea ce priveste culoarea parului in aceasta primavara, sunt foarte in voga atat culorile glamour – ma refer in mod special la blondul platinat, inspirat de divele din anii ’40 sau Marylin Monroe, cat si cele foarte naturale – saten auriu, suvite cu doar 1-2 tonuri mai deschise decat restul parului, culoarea ciocolatei sau castaniu.

Un articol de Raluca Mateescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.