Setari Cookie-uri

(P)Nestle lanseaza o promotie nationala oferind 20% discount pentru produsele selectionate

In zilele noastre, tot mai multe persoane isi doresc sa aiba un stil de viata echilibrat si sa ia cele mai bune decizii privind alimentatia si activitatile in care se implica zilnic, astfel inc穰 sa isi asigure o stare de bine.

In zilele noastre, tot mai multe persoane isi doresc sa aiba un stil de viata echilibrat si sa ia cele mai bune decizii privind alimentatia si activitatile in care se implica zilnic, astfel incât sa isi asigure o stare de bine. Alimentatia echilibrata si diversificata, alaturi de un program variat de activitati fizice sunt cele mai importante ingrediente pentru a avea un tonus de invidiat.

Pentru persoanele care isi doresc mereu produse de cea mai buna calitate si vor sa ofere o alimentatie diversificata intregii familii, Nestle organizeaza o campanie promotionala la nivel national, oferind un discount de 20% pentru produsele Nestle selectionate. Promotia este valabila in limita stocului disponibil in magazinele din tara.

In promotie sunt incluse produse pe gustul tuturor: cafea NESCAFE, cacao instant Nesquik, dulciuri Nesquik, Lion, Kit Kat, alimente pentru sugari Nestle Nutrition, produse culinare Maggi si produse Friskies pentru caini.
Kudika
11 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.