Setari Cookie-uri

Sa slabim fara efort! Da! Exista aceasta posibilitate!

Da! Exista aceasta posibilitate! Acum beneficiem de metode moderne de A SLABI FARA EFORT si sa nu va ganditi la interventii chirurgicale sau medicamente!

Sa slabim fara efort! Da! Exista aceasta posibilitate!

Acum beneficiem de metode moderne de A SLABI FARA EFORT si sa nu va ganditi la interventii chirurgicale sau medicamente! Una dintre aceste modalitati este ELECTROSTIMULAREA! Aceasta presupune montarea unor electrozi din silicon, care pozitionati pe zonele pe care dumneavoastra doriti sa le lucrati, trimit impulsuri electrice stimuland musculatura!

Va vine sa credeti ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 5-6 ore de fitness/ aerobic? Atunci, veniti la noi si va veti convinge! Efectele sunt vizibile dupa 3 sedinte efectuate intensiv! O astfel de sedinta presupune montarea unor benzi elastice sub care se pun 16 electrozi care pot acoperi lejer toate zonele pe care doriti sa le lucrati: fese, sale, abdomen inferior/ superior, solduri, pulpa superioara/ inferioara, gamba, brate.

O sedinta dureaza 45 minute, iar la sfarsit veti fi data cu o crema anticelulita termoreducatoare, care ajuta la eliminarea celulitei si a tesutului adipos. Senzatia este foarte placuta!

Dupa 12-16 sedinte se observa o scadere considerabila in centimetri, iar dupa 26-28 de sedinte rezultatele sunt similare unei liposuctii! Atentie, sedintele trebuie sa fie efectuate intensiv fara intrerupere, cu o frecventa de 3 sedinte/ saptamana! Este greu sa eliminam celulita, depozitele nedorite de pe solduri, abdomen, insa acum tehnologia este de partea noastra; trebuie doar sa stati pe un pat, sa cititi o revista, sa va relaxati in timp ce aparatele vor "munci" pentru remodelarea corpului tau!!!

Asadar, mai ales ca vine primavara, ar fi bine sa incepeti un astfel de tratament! Puteti obtine o silueta de invidiat intr-un timp relativ scurt! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va ambitionati si sa va acordati putin timp numai pentru dvs.!

Nu uitati ca "Frumusetea este ceva ce tine de atitudine!"

Pentru mai multe informatii, accesati
www.iDieta.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2005
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.