Celulita? Doar cuvantul le face pe anumite femei sa se ascunda. Adevarul este ca nu exista nimic dureros in privinta celulitei. Este doar grasime corporala. Ceea ce face celulita sa fie nedorita este locul in care se afla si cum arata. Pentru ca celulita este depozitata direct sub piele, celulele grase tind sa apese pe suprafata pielii. Asta face sa capete aspectul pe care toate femeile il urasc.

O buna informare inseamna un atu in fata dusmanului. Astfel, ducand o lupta sustinuta si cu un plan bine organizat, vom nimici acest dusman atacandu-l ca in orice lupta bine sustinuta, atat din exterior, cat si din interior.

Chiar daca celulita nu este o boala propriu-zisa, fiind prezenta in viata majoritatii femeilor (cu surplus de greutate sau fara), suntem absolut indreptatite sa ne dorim - din considerente estetice si de comfort - eliminarea ei definitiva sau, macar, o ameliorare considerabila.

Celulita reprezinta acumularea si obturarea cu materii grase a tesutului subcutanat, determinate de infiltrarea apei ce nu a fost eliminata si a reziduurilor organice, aparand asfel aspectul de 'coaja de portocala', dureros la apasare. Cu timpul, celulele nervoase invecinate risca si ele sa fie imobilizate in aceeasi masura, fapt ce ne demonstreaza ca lupta trebuie inceputa cat mai repede, inaintea unei extinderi a acestui inamic atat de neplacut. Nu uitati: CELULITA NU STA PE LOC!

Atacul interior

DIETA ANTICELULITICA

Orice tratament anticelulita trebuie sa inceapa din interior! De ce? Pentru ca majoritatea cazurilor de producere a celulitei au cauze interne, pe langa cele externe cum ar fi: sedentarismul, haine foarte stramte etc

De la persoanele supraponderale, la pustoaice de liceu etichetate ca slabe, majoritatea femeilor sunt afectate de celulita!

Trebuie sa urmezi anumiti pasi in combaterea acesteia, si primul ar fi reducerea consumului de grasimi pe care corpul tau le stocheaza. Nu doar ca vei observa in cateva saptamani, in functie de modul de a reactiona a corpului tau , ca te simti mult mai bine si ca esti mult mai sanatoasa, insa vei observa rezultate uimitoare in ceea ce priveste aspectul de coaja de portocala.

Pasul 1: eliminarea toxinelor:

- bea zilnic 1 cana de ceai de soc + ceai verde antiadipos;

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: