Setari Cookie-uri

Test it: 9 kilograme in 10 zile

Dieta de dezintoxicare cu sirop de artar, lamaie, piper cayenne (chili) si apa pare a da astfel de rezultate.

Dieta de dezintoxicare cu sirop de artar, lamaie, piper cayenne (chili) si apa pare a da astfel de rezultate.

Cand am aflat pentru prima data despre aceasta dieta cu rezultate fabuloase, trebuie sa recunoastem ca intreaga redactie Kudika a fost entuziasmata. Afland ca este vorba de fapt despre o dieta de dezintoxicare, ne-am gandit ca poate nu ne vom pune in pericol si sanatatea, dar... ne-am cam inselat.

In cele 10-40 de zile de dezintoxicare nu ai voie sa consumi decat o licoare miraculoasa preparata din cateva lamai (4-5 pe zi), cateva lingurite de piper cayenne, 5-6 lingurite de sirop de artar si multa apa. Ideea de a nu consuma nimic solid pe o perioada mare de timp, nu este tocmai imbietoare. Cu toate acestea, am incercat... Am urmat dieta ca la carte timp de 2 zile si jumatate, incluzand aici si un ceai laxativ seara si un litru de apa cu sare baut dimineata pe stomacul gol. Din fericire, dezmatul s-a petrecut sambata si duminica, iar luni am refuzat sa mai incercam orice avea rol diuretic sau laxativ. Tot ce putem sa va spunem este ca toaleta a devenit cel mai bun prieten, pentru ca s-a demonstrat a fi camera din casa unde am petrecut cel mai mult timp. Luni am cedat, pentru ca persoanele din jur consumau mancaruri solide si parca discutau mai des despre mancare. Chiar si comenzile telefonice de alimente pareau a fi mai lungi si mai detaliate.

Avantajul acestei diete, cunoscute si sub denumirea de Master Cleanse, este ca vei slabi foarte foarte rapid. Mai mult, vei elimina elementele toxice care si-au facut culcus in trupul tau. Inclusiv celulele adipoase imbatranite si datatoare de probleme estetice se vor scurge cat ai spune... apa cu sare. Principalul dezavantaj este ca nu e vorba totusi de o cura de slabire. Kilogramele se vor intoarce inapoi in scurt timp, celulele adipoase pierdute vor fi inlocuite - un lucru bun pentru organism, dar daunator pentru imaginea din oglinda -, iar daca vom reveni la un regim de viata nesanatos, e posibil ca minunatele kilograme pierdute sa se intoarca si sa aduca si cateva “prietene” inapoi.

Dieta a fost mediatizata dupa ce Beyonce a reusit sa slabeasca 9 kilograme in numai 10 zile. Cantareata-actrita se pregatea pentru rolul din Dream Girls si s-a gandit ca ar fi frumos sa nu fie nevoie sa se lucreze atat de mult la machiaj si haine. Imediat dupa cura, s-a ingrasat la loc. Perioada de ingrasare, declara artista, a fost cea mai frumoasa din viata ei. Motivul pentru care abia acum am testat dieta ei este dificultatea de a gasi pe piata sirop de artar de calitate buna.

Daca nu ai probleme de sanatate, daca medicul tau este de acord si daca iti poti lua concediu o perioada, atunci cura poate fi incercata.

Ce dieta a dat rezultate in cazul tau?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.