Setari Cookie-uri

Tendintele in machiaj in 2009

Sezonul primavara-vara este in general asociat cu un machiaj lejer. Tendintele pentru primavara si vara 2009 marcheaza o abatere de la aceasta traditie, prin tuse indrazanete, puternice. Pat McGrath, Global Cosmetics Creative Design Director for Max Factor, make-up artist pentru multe din prezentarile acestui sezon, declara: Prin evidentierea trasaturilor, am dorit subliniez frumusetea extraordinara a chipurilor, pentru a fi la inaltimea uimitoarelor colectii vestimentare prezentate pe catwalk. Sunt numeroase variatii de la o tendinta la alta, insa, in esenta, toate incapsuleaza acel sentiment al frumusetii aspirationale, ideale. Chipurile stralucitoare, luminoase, reamintesc in permanenta de lait-motivul sezonului: apa si atributele ei, intalnite in fluiditatea creatiilor vestimentare sau in unduirile coafurilor.

Tendintele in machiaj pentru sezonul primavara-vara 2009

Explozie de culoare - continuare
• Sprancenele au grosime naturala sau medie si sunt pieptanate catre exterior. Nu se accentueaza cu fard, dimpotriva, se incearca deschiderea culorii naturale a acestora cu o nota sau doua.
• Buzele se coloreaza cu pensula, pentru o aplicare impecabila si pastrarea volumului natural. Pentru un plus de stralucire se aplica foarte putin balsam.
Produse recomandate de Max Factor:
Farduri de pleoapa duo (albastru/bleu) si purpuriu
Mascara Masterpiece Max in nuante de negru sau maro
Machiaj intalnit in prezentarile lui: Jonathan Sanders, Hussein Calayan si John Galliano


Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.