Setari Cookie-uri

Tendintele de machiaj in 2010

Cuvintele cheie ale acestui sezon sunt proaspat si impulsiv" spune Pat McGrath Global Creative Director pentru P&G Beauty, referindu-se la abordarea super-moderna. E o noua atitudine plina de incredere, care a incendiat domeniul machiajului. Pentru prima data, dupa multe sezoane, am stiut de la inceput ca totul este asa cum trebuie sa fie. A fost o reactie instictuala care nu a necesitat niciun efort suplimentar."

Ceea ce Pat descrie drept "cei 10 pasi pentru un machiaj reusit" reprezinta, de fapt, o reactie adversa la exces. Nimeni nu poate tine pasul cu excesele continue si astfel s-a nascut aceasta abordare mai democratica" explica ea. Este modul in care femeile obisnuite folosesc machiajul. Pentru anumite prezentari, Pat a folosit doar trei elemente care evidentiaza fie buzele, fie ochii.

Chiar daca acest sezon se bazeaza pe un look minimalist, acesta este foarte puternic, ne asigura ea. Este un look care degaja optimism si care foloseste nuante vesele si pline de culoare.

Informatii & imagini oferite de P&G Beauty

Tema “romantismului visator” adoptata de Nina Ricci a demonstrat faptul ca genele si creionul de ochi pot deveni si ele niste elemente sofisticate, si in acest caz Pat a folosit culoare de-a lungul liniei genelor pana la coltul interior al ochiului, iar apoi a aplicat mascara de culoare maro/neagra numai pe genele superioare - "pentru ca maroul este o culoare mai delicata si mai feminina".
Foto: Tendinta Lashes & Lines la Nina Ricci

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.