Tendintele de machiaj in 2010

Tendintele de machiaj in 2010
Kudika
4 Februarie 2010

Cuvintele cheie ale acestui sezon sunt proaspat si impulsiv" spune Pat McGrath Global Creative Director pentru P&G Beauty, referindu-se la abordarea super-moderna. E o noua atitudine plina de incredere, care a incendiat domeniul machiajului. Pentru prima data, dupa multe sezoane, am stiut de la inceput ca totul este asa cum trebuie sa fie. A fost o reactie instictuala care nu a necesitat niciun efort suplimentar."

Ceea ce Pat descrie drept "cei 10 pasi pentru un machiaj reusit" reprezinta, de fapt, o reactie adversa la exces. Nimeni nu poate tine pasul cu excesele continue si astfel s-a nascut aceasta abordare mai democratica" explica ea. Este modul in care femeile obisnuite folosesc machiajul. Pentru anumite prezentari, Pat a folosit doar trei elemente care evidentiaza fie buzele, fie ochii.

Chiar daca acest sezon se bazeaza pe un look minimalist, acesta este foarte puternic, ne asigura ea. Este un look care degaja optimism si care foloseste nuante vesele si pline de culoare.

Informatii & imagini oferite de P&G Beauty

Tendinta PASTEL PLAYTIME
In opozitie cu tendintele bazate pe culori inchise si fumurii care au dominat atatea sezoane, folosirea nuantelor pastel ca mod de accentuare a ochilor este o alta tendinta de baza pentru sezonul primavara-vara 2010. "Acest sezon a marcat aparitia unor noi influente bazate pe culori pastelate. Aceste culori nu sunt deloc palide, dimpotriva, au rolul de a puncta un mesaj” spune Pat McGrath, care a explorat aceasta tendinta, folosind o paleta de nuante de mov, bleu, verde menta, roz si alb.
Foto: Tendinta Pastel Playtime in varianta Viktor and Rolf

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri