Tendintele de machiaj in 2010

Tendintele de machiaj in 2010
Kudika
4 Februarie 2010

Cuvintele cheie ale acestui sezon sunt proaspat si impulsiv" spune Pat McGrath Global Creative Director pentru P&G Beauty, referindu-se la abordarea super-moderna. E o noua atitudine plina de incredere, care a incendiat domeniul machiajului. Pentru prima data, dupa multe sezoane, am stiut de la inceput ca totul este asa cum trebuie sa fie. A fost o reactie instictuala care nu a necesitat niciun efort suplimentar."

Ceea ce Pat descrie drept "cei 10 pasi pentru un machiaj reusit" reprezinta, de fapt, o reactie adversa la exces. Nimeni nu poate tine pasul cu excesele continue si astfel s-a nascut aceasta abordare mai democratica" explica ea. Este modul in care femeile obisnuite folosesc machiajul. Pentru anumite prezentari, Pat a folosit doar trei elemente care evidentiaza fie buzele, fie ochii.

Chiar daca acest sezon se bazeaza pe un look minimalist, acesta este foarte puternic, ne asigura ea. Este un look care degaja optimism si care foloseste nuante vesele si pline de culoare.

Informatii & imagini oferite de P&G Beauty

Tendinta TRIBAL JEWELS
De la creionul de ochi cu influente tribale pana la culorile punk, tendintele se indreapta spre cultivarea unei atitudini indraznete. Astfel Pat a interpretat viziunea lui Nicolas Ghesquiere - „tribul de razboinici de strada” - printr-un look puternic si dramatic in care dungile neglijente de fard negru sunt juxtapuse peste nuante neon foarte intense pentru a crea o masca salbatica.
In cazul modelelor Issa, nuantele de verde smarald folosite pentru pleoape si accentuate de creionul negru pun in valoare o colectie inspirata din elemente exotice, caracteristice padurilor si furtunilor tropicale.
Foto: Tendinta Tribal Jewels in varianta Issa

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri