Setari Cookie-uri

Tendinte in machiaj de vara

Machiajul este o arta. Femeia este pictorul, tenul este panza, iar machiajul este culoarea. Avem nevoie de timp si de indemanare pentru a indrazni sa experimentam combinatii ciudate de culori. Ca machiaj, trebuie sa purtam ceea ce ne reprezinta si, in acelasi timp, reuseste sa ne scoata in evidenta trasaturile frumoase, lasand in urma imperfectiunile si micile defecte.

Pentru seara indrazneste sa folosesti culori cat mai stridente pentru o aparitie plina de mister si eleganta.

Ten: Daca ai probleme cu cosurile, poti folosi un corector, iar pentru cearcane incearca sa aplici putin anticearcan. Pe langa crema hidratanta, aplica fond de ten si pudra pe fata, gat si decolteu (este indicat sa folosesti pudra compacta pentru o acoperire perfecta).

Ochi: Vedeta sezonului in materie de culori pentru ochi este albastrul, de la tonuri deschise precum bleu pana la nuante puternice de albastru electric. Insa, nu te rezuma doar la albastru, ci foloseste nuante puternice, indraznete precum violet, verde, galben, portocaliu, negru abanos.

Machiajul smokey – eyes ramane in tendinte si in acest an, insa nuanta de negru este inlocuita cu fuchsia, violet sau albastru.

Tusul negru si-a facut si el aparitia in prezentarile marilor designeri, revenind odata cu moda anilor ’80. Traseaza o linie subtire incepand din coltul interior al ochiului si terminand cu o codita care trece putin de capatul exterior al pleoapei.

Pentru o privire patrunzatoare, foloseste-te de mascara si aplica atat pe genele superioare, cat si pe cele inferioare.

Buze:
Pentru buze ne sunt recomandate nuante puternice (doar daca nu ne-am machiat strident in zona ochilor) precum: rosu intens, roz bombon, aramiu sau nuante de maro, fuchsia sau mov. Nu uita ca inainte de aplicarea rujului sa iti exfoliezi buzele si sa aplici conturul de buze, care trebuie sa fie in aceeasi nuanta cu rujul.

Blush: Un plus de glamour pentru look-ul de seara se poate obtine din machiajul pometilor. Iti poti accentua zona pometilor daca folosesti doua nuante de fard de obraz: aplica nuanta mai inchisa dinspre tampla catre interiorul fetei realizand miscari descendente, iar cea deschisa trebuie aplicata ascendent peste prima nuanta pentru o uniformizare perfecta si un aspect ingrijit. Ai mare grija la nuantele pe care le folosesti (trebuie sa fie din aceeasi paleta de culori).

Kudi-Recomandari:

1. Fond de ten Mat’Morphose de la L’Oreal Paris, Pret : 49 lei
2. Ruj Color Riche Accord Intense (Pret: 44,47 lei) si oja Resist & Shine Titanium (pret: 25,46 lei). Ambele de la L’Oreal Paris
3. Mascara Volume Million Lashes de la L’Oreal Paris
4. Fard de pleoape cu reflexe cromatice de la Peggy Sage, Pret: 44,45 lei

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.