Setari Cookie-uri

4 Tipuri de machiaje in tendinte

Machiajul reprezinta un truc de baza, pentru orice reprezentanta a sexului frumos. Tendintele acestei veri impun anumite schimbari, contraste si cat mai multa culoare.

Machiajul reprezinta un truc de baza, pentru orice reprezentanta a sexului frumos. Tendintele acestei veri impun anumite schimbari, contraste si cat mai multa culoare. Trendurile stabilite de fashion icon-uri celebre, au fost influentate de filmele momentului, care au impus look-uri picturale dar si priviri inocente, subliniate de buzele rosii.

1. Pandora beauty


Culorile neon au devenit un must-have in acest sezon. Nu doar in vestimentatie, ci si in materie de make-up. Avatar a lansat un trend nou, special cu linii fine pastelate, accentul fiind reprezentat de ochi. Privirea este subliniata prin intermediul unor nuante sidefate deschise, care ofera luminozitate. Machiajul capata o nota picturala datorita culorilor utilizate: albastru, auriu, roz cald,verde sau fuchsia.

Pentru a oferi o nota de naturalete, utilizeaza un fond de ten cu textura fluida, intr-o nuanta apropiata tenului. Pometii sunt colorati fin, in nuante calde piersica sau roz bonbon, pentru un aspect satinat. In functie de cromatica utilizata la machiajul ochilor, buzele se pastreaza cat mai naturale. Un gloss transparent sau un ruj cremos roz pal completeaza perfect look-ul.

Daca iti doresti sa fii in centrul atentiei la o petrecere, adauga o alura plina de fantezie machiajului prin accesorii deosebite si o coafura sofisticata. Apeleaza la creativitate si deseneaza cu ajutorul tusului cateva codite decorative pornind de la coltul exterior al ochiului.

2. Rafinat a la Chanel

Coco Chanel a fost promotoare stilului clasic, imbinat cu eleganta suprema. In viziunea ei, feminitatea este pusa in valoare si de un machiaj cat mai putin vizibil, incadrat de naturalete, simplitate si rafinament. Nu foarte accentuat, acesta subliniaza frumusetea naturala.

Aplica fond de ten intr-o cantitate potrivita, apoi corector intr-o nuanta mai deschisa decat fondul de ten, pentru a camufla eventuale defecte.
Expresia ochilor este foarte importanta; daca ai cearcane evidente, fixeaza corectorul cu ajutorul unei pudre mate, intr-o nuanta cat mai deschisa. Pentru pleoape alege farduri in nuante calde: nude, auriu, oranj sau maro. Secretul acestui machiaj il reprezinta pometii. Acestia trebuie sa fie veseli, fresh, cheia unui look radiant. Asadar, alege un blush intr-o nuanta naturala roz pal. La final, aplica pe gene un rimel pentru volum.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.