Setari Cookie-uri

4 Tipuri de machiaje in tendinte

Machiajul reprezinta un truc de baza, pentru orice reprezentanta a sexului frumos. Tendintele acestei veri impun anumite schimbari, contraste si cat mai multa culoare.

3. Retro by Audrey Hepburn

Un alt ideal de frumusete feminina, fermecatoarea Audrey Hepburn. Fara sa tina cont de tendinte, si-a promovat propriul stil, boem, care este considerat si acum un etalon al elegantei. Machiajul inspirat de Audrey pune accentul pe ochi, rezultatul fiind o privire dramatica fermecatoare.

Tenul trebuie sa aiba un aspect mat, ca de portelan, foarte natural. Nu insista asupra lui mai mult decat este necesar. Pentru luminozitate, utilizeaza o pudra translucida fina, apoi blush.

Sprancenele trebuie bine definite, pentru a oferi expresivitate ochilor. Accentueaza-le forma cu un creion mai inchis , fara sa exagerezi. Look-ul retro asemanator anilor ’60 este definit de coditele realizate cu ajutorul tusului pentru ochi. Pentru un rezultat cat mai bun, incearca sa desenezi liniile dintr-o singura aplicare. Daca vrei sa oferi ochilor un aspect sexy de felina, incheie codita cu un varf fin, subtire. Nu uita de gene false! Intensifica o privire seducatoare si sunt ideale pentru un astfel de look.

4. Vampire look

Aceasta tendinta se datoreaza celebrei serii Twilight, care promoveaza un stil de make-up cu totul diferit. Desi ne aflam in toiul verii, daca indragesti acest look uita de tenul aramiu, bronzat intens de razele soarelui. Acest machiaj se caracterizeaza plin simplitate,inocenta si cat mai putine produse de make-up. Bella Swan, eroina din Twilight afiseaza un chip mat, impecabil.

Asadar, pentru ten ai nevoie intai de o crema hidratanta; apoi aplica o simpla baza de machiaj deschisa. Pentru a intensifica luminozitatea, utilizeaza si o pudra de fata translucida, pulbere. Fardeaza pleoapele in culori cat mai naturale: nude, roze, crem sau nuante pamantii. Pentru un plus de expresivitate, contureaza doar coltul exterior al ochiului cu un dermatograf maro. Rimeleaza genele intr-un singur strat pentru a nu le incarca. Buzele pastreaza aceeasi nuanta naturala. Opteaza pentru un gloss delicat cu tenta de rosu sau chiar un ruj visiniu, estompat usor cu degetele.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.