Setari Cookie-uri

Secretele unui machiaj tropical

In sezonul cald uita de culorile mate si incearca un machiaj vesel, colorat in nuantele verii. Care sa fie culorile anotimpului? Cu siguranta auriul, albastrul marin, galbenul si verdele sunt doar cateva dintre tonurile care exprima prospetime, naturalete si bucurie.

In sezonul cald uita de culorile mate si incearca un machiaj vesel, colorat in nuantele verii. Care sa fie culorile acestui anotimp?

Cu siguranta auriul, albastrul marin, galbenul si verdele sunt doar cateva dintre tonurile care exprima prospetime, naturalete si bucurie.
Asadar, lasa-te purtata de imaginatie si cu ajutorul trucurilor pe care ti le-am pregatit, contruieste un machiaj sofisticat, de efect.

1. Ten stralucitor

Daca tocmai te-ai intors de la mare si tenul a capatat in mod natural o nuanta aramie stralucitoare, nu mai folosi fondul de ten; cel putin in timpul zilei. Seara alege un fond de ten hidratant, cu textura fluida intr-o nuanta mai inchisa, cat mai apropiata de culoarea tenului.

Chiar daca nu te-ai bucurat inca de vacanta si nici n-ai avut timp sa stai la plaja, adapteaza-ti totusi cosmeticele la noul anotimp. Nu folosi un fond de ten deschis, deoarece chipul este expus la soare toata ziua. Asadar, te poti bronza foarte usor si cand te plimbi prin oras sau stai la o terasa. De aceea, foloseste ca baza de machiaj o crema de zi pentru fata cu FPS. Fondul de ten se intinde mai usor si chipul va capata o stralucire naturala.

Pentru un look cat mai proaspat iti propunem un fond de ten inovator care care intensifica stralucirea pielii si confera un aspect radiant si sanatos. Fond de ten lichid Mineral Match de la astor, pret 30 lei. Este ideal pentru tenul sensibil, deoarece nu contine parfum, uleiuri sau parabeni.

Pentru pometi alege un blush usor sidefat, intr-o nuanta calda: piersica sau aramiu cu reflexe.

2. Privire irezistibila

Machiajul ochilor trebuie sa fie indraznet, subliniat prin intermediul unor colori vii, electrizante. Inainte sa te apuci de lucru, alege cu atentie fardurile pentru pleoape. Fardurile compacte nu se combina cu cele crema, deoarece se vor strange in pliurile pleoapei. Privirea trebuie sa atraga atentia printr-un machaj intens, dar cat mai curat. In alegerea nuantelor, tine seama nu doar de textura, ci si de culoarea ochilor tai.

Ochii negri sau caprui sunt avantajati de verde, albastru, auriu, violet, galben. Pentru ochii verzi sunt indicate nuantele de caramiziu, roz intens ori pal, mov pruna, bronz si pentru ochii albastrii oranj, gri, violet inchis, caramiziu si roz.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.