Setari Cookie-uri

Cum sa iti faci o coafura a la Chanel

Coafura reprezina unul dintre cele mai importante atuuri ale femeii, care-i permite sa fie remarcata si admirata in societate. In functie de trasaturile fetei si de lungimea parului, opteaza pentru o coafura simpla, care sa iti evidentieze calitatile.

Celebritati precum Audrey Tautou, Angelina Jolie sau Jessica Alba au adoptat o coafura asemanatoare la ceremonii importante. Asadar, iti propunem un look rafinat, usor de realizat acasa, purtabil atat la o petrecere pretentioasa, dar si in timpul zilei.
In ton cu vara, ti-am pregatit o coafura in stil clasic, lejera care-ti confera in acelasi timp un aer boem: coada impletita prinsa intr-o parte, asemenea unui coc. Ai nevoie doar de indemanare, cateva agrafe si creativitate.

1. Impleteste parul


Parul trebuie sa fie pieptanat bine. Daca ai firul de par subtire, cu siguranta se incurca foarte usor. Pentru a remedia aceasta problema, cand il speli aplica balsam doar pe vrafuri si lasa-l sa actioneze cateva minute. Dupa baie tamponeaza-l usor cu un prosop si lasa parul sa se usuce natural, cel putin in timpul verii.

Cand s-a uscat complet strange parul intr-o parte si impleteste-l atent. In acest sezon, impletiturile sunt foarte populare si avantajul acestei coafuri este ca iti lasa chipul liber. Asadar aceasta este ocazia perfecta de a-ti evidentia ochii printr-un machiaj intens.

In functie de preferinte, poti alege sa-ti impletesti parul clasic, in trei suvite, sau poti opta pentru un model mai sofisticat, tip “os de peste”, realizat din patru suvite. Indiferent de alegere, impletiturile iti vor oferi un look romantic, deosebit.

2. Transforma coafura cu ajutorul accesoriilor

Dupa ce ai terminat de impletit parul, prinde-l la baza cu un elastic subtire intr-o nuanta cat mai apropiata de culoarea ta naturala. Daca ai parul inegal si ti-au scapat cateva suvite, prinde-le discret cu ajutorul unor agrafe subtiri. Apoi, prinde o agrafa la baza impletiturii si indoie-i capetele la exterior; vor arata ca un ac indoit care iti vor sustine coafura. Intoarce apoi coada impletita la exterior si fixeaz-o cu ajutorul capetelr indoite de la agrafa. Rezultatul va fi o coafura discreta dar eleganta.Pulverizeaza la final putin fixativ.

Cu ajutorul accesoriilor iti poti transforma coafura simpla intr-una sofisticata. Poti opta pentru o bentita cu strasuri sau pentru o agrafa extravaganta.

Mai jos, ai la dispozitie un filmulet in care sunt prezentati pasii necesari pentru a obtine aceasta coafura. Spor la lucru!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.