Setari Cookie-uri

Machiaj radiant de vara in 5 pasi

Vara si-a intrat in drepturi, la fel si petrecerile care dureaza pana in zori. Daca in timpul zilei este bine sa adopti un look cat mai natural, seara ai voie sa stralucesti.

Aplica prima data o crema hidratanta si maseaz-o usor pana cand intra in piele. Fondul de ten se va intinde mai bine si va capata o stralucire cat mai naturala. Subliniaza aspectul placut al pielii bronzate si alege un fond de ten in aceeasi nuanta cu chipul tau. Pentru o acoperire cat mai buna, intinde-l cu un buretel sau cu o pensula speciala. Pensula este mai avantajoasa deoarece nu altereaza textura fondului de ten si va facilita obtinerea unui ten de portelan.

Estompeaza cearcanele cu un corector lichid iluminator, mai deschis decat fondul de ten. Optional, poti folosi apoi o pudra translucida pentru finisare.

2. Stralucire metalizata

Blush-ul este foarte important. Opteaza pentru unul compact, fin, intr-o naunta aramie-perlata, care-ti va conferi o stralucire diafana. Aplica-l cu ajutorul unei pensule speciale cu varful rotund, care va urmari mai exact liniile fetei. Fardul se aplica pe obraz in forma de triunghi si urca usor inspre tample.
Pentru un efect glamour, intensifica blush-ul aplicand inca un strat fin de fard auriu. Va conferi pometilor o stralucite metalizata.

Machiajul ochilor este foarte important, deoarece o privire spune mai mult decat o mie de cuvinte. Alege un fard galben-auriu, in aceeasi nuanta si aplica-l pe toata pleoapa, usor estompat inspre exterior. Subliniaza forma sprancenelor si nu uita de mascara. Confera genelor volum printr-un rimel negru intens, rezistent la transfer, aplicat in doua straturi.

3. Buze catifelate

Pentru machiajul buzelor alege o nuanta de roz pastel, vesela, ideala pentru seara. Iti propunem sa incerci un produs 2 in 1, un creion pentru contur moale, care poate fi folosit si pe post de ruj. Optional, aplica un gloss transparent pentru stralucire.

Mai jos ti-am pregatit si un filmulet explicativ, care explica pasii necesari pentru realizarea acestui tip de machiaj:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.