Bucura-te de cea mai veritabila sursa de frumusete: Apa Termala Vichy. Esenta produselor Vichy de peste 70 de ani, Apa Termala Vichy este originala, unica si imposibil de reprodus prin metode stiintifice. Un buchet mineral de sanatate pentru piele.

ora 8 - Sunt in trafic


Cata poluare! Cat stres si ziua inca abia a inceput. Repede folosesc Apa mea Termala de la Vichy pentru a neutraliza toate toxinele din trafic. Asociere unica de minerale rare, imposibil de reprodus artificial, Apa Termala Vichy este un ingredient activ 100% natural bogat in peste 15 minerale recunoscute pentru efectele remarcabile de calmare, fortifiere si regenerare pe care le au. Mineralele din Apa Termala rebalanseaza ph-ul pielii mele.

orele 13 – Pranz cu cea mai buna prietena a mea: Diana.

Diana a fost in weekend la mare. Este toata rosie, pielea este iritata si parca o "strange". Doar un puf cu apa mea Termala de la Vichy si discomfortul se risipeste. Celulele sunt oxygenate si ajutate sa se regenereze. Apa Termala Vichy, recunoscuta in medicina pentru favorizarea schimburilor celulare si capacitatea de aparare a organismului, calmeaza iritatiile si senzatia de arsura, atenueaza roseata, improspateaza si tonifica pielea fiind perfect adaptata pielii sensibile.

orele 14 - La birou

In fata calculatorului si inconjurata de aer conditionat care mi usuca pielea. Un pahar mare de apa, va rog! Si pentru fata Apa Termala de la Vichy. Ma simt mai bine si pielea mea este instant mai relaxata. Trebuie sa o ajut sa se fortifice si sa se regenereze chiar si intr-un mediu care nu-I este propice.




orele 19 – La sport

50 de minute de banda si fata mea este rosie. Ma salveaza Apa Termala de la Vichy. Este racoritoare si relaxanta. Pielea mea isi recapata stralucirea. Ma simt asa de revigorata. Sa mai incerc inca 30 de minute de banda?



orele 23 - Rutina de curatare si de indepartare a machiajului

Imi completez si desavarsesc rutina cu Apa Termala Vichy. Mixul de minerale ajuta si la regenerarea pielii peste noapte: fierul oxigeneaza celulele, magneziul stimuleaza regenerarea celulara, manganul este antioxidant, siliciu regenereaza tesuturile iar calciu protejeaza celulele.


miez de noapte

Inainte sa adorm ma gandesc la vacanta mea de peste 2 saptamani din Italia. Trebuie sa-mi fac bagajul. Ce imi iau cu mine? Apa Termala, desigur. Ma protejeaza de razele UV. Impreuna cu lotiunea de soare. Este ideala pentru relaxarea si hidratarea corpului care uite ca nu vrea sa mai iasa din apa marii...



La Vichy sarbatorim Luna Sanatatii Pielii. Si pentru ca stim cat de importanta este hidratarea, iti oferim pentru orice crema de ingrijire a tenului CADOU o apa termala de 150ml. Sarbatoreste cu noi Luna Sanatatii Pielii si bucura-te de cea veritabila sursa de frumusete: Apa Termala Vichy. Esenta produselor Vichy de peste 70 de ani, Apa Termala Vichy este originala, unica si imposibil de reprodus prin metode stiintifice. Un buchet mineral de sanatate pentru piele.


Pentru a afla mai multe despre produsele Vichy si pentru a beneficia de sfatul unui medic dermatolog on-line, accesati www.vichyconsult.ro


  • Kudika

    A III-a ediție a WishFest, festivalul lampioanelor pe apă, are loc...

  • Kudika

    De ce este esențială o școală nautică și despre obținerea...

  • Kudika

    elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

  • Kudika

    Cafeaua: o călătorie globală de la gustul ei minunat la beneficiile...

  • Kudika

    Urmează un weekend de neratat pentru iubitorii animalelor la Pet Expo!

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...