Setari Cookie-uri

Secretele unui machiaj rezistent

Intotdeauna ne dorim sa aratam bine si de aceea petrecem zeci de minute in fata oglinzii. Chiar daca am camuflat toate defectele cu ajutorul machiajului, deseori acesta trebuie reimprosptat, in special in timpul verii.


3. Rujul


Aspectul buzelor este la fel de important ca si al ochilor. Asadar, pentru a crea o impresie cat mai buna, buzele trebuie sa aiba o culoare intense dar si un aspect ingrijit. Primul pas pentru aceste rezultate il reprezinta exfoliarea. Cel putin o data pe saptamana pieea moarta se exfoliaza cu un burete special sau cu periuta de dinti. Aplica apoi un balsam hranitor si lasa-l sa actioneze cateva minute.

Cea mai sigura modalitate care ajuta la persistenta rujului pe buze pentru o perioada cat mai indelungata este pudra. De asemenea, un strat extrem de fin va impiedica intinderea rujului. Acum poti aplica un strat de ruj in nuanta aleasa. Daca folosesti de obicei si un creion de contur, acesta trebuie sa aiba aceeasi nuanta ca si rujul. O nuanta mai inchisa decat culoarea rujului va oferi buzelor un aspect inestetic.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.