Setari Cookie-uri

Practic: machiaj tip Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger este indubitabil o aparitie de exceptie. Talentata, cu o atitudine fermecatoare si un look impecabil, este considerata una dintre cele mai sexy femei din lume. Inzestrata cu trasaturi estetice deosebite, adopta in general un machiaj expresiv care-i subliniaza frumusetea naturala.

4. Deoarece la acest tip de make-up se utilizeaza foarte multe farduri inchise, fondul de ten se poate aplica dupa machiajul ochilor. Efectul sau va fi mult mai intens, luminand zona din jurul ochilor. Se aplica un corector lichid, pentru estomparea cearcanelor. Fondul de ten se intinde cu un buretel sau cu o pensula speciala, lata.

Un element caracteristic in machiajul lui Nicole Scherzinger il reprezinta pometii bine definiti. Asadar, opteaza pentru un fard de obraz in nuante bronze-piersica, aplicat cu o pensula densa, speciala pentru blush, care asigura o finisare perfecta.

5. Deoarece ochii sunt in centru atentiei, buzele trebuie sa aiba un aspect natural. Contureaza-le cu un creion moale intr-o nuanta nude si apoi aplica un ruj intr-o nuanta asemanatoare. Optional, pentru stralucire poti folosi si un gloss. La sfarsit, nu uita de mascara, elementul cheie al machiajului smokey. Pentru un machiaj extravagant, poti utiliza si un accesoriu de efect: gene false. Iti vor conferi volum si o privire fermecatoare.

Mai jos ti-am pregatit si un filmulet explicativ, pentru un rezultat perfect:


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.