Setari Cookie-uri

Ten stralucitor in 5 pasi

In mod cert, ingrijirea tenului este foarte importanta pentru un aspect sanatos. Orice femeie ar trebui sa dedice curatarii tenului acelasi timp pretios dedicat machiajului, pentru a obtine un ten radiant si in absenta cosmeticelor.

Pentru tenul sensibil, acest procedeu este recomandat o data la doua saptamani, pentru tenul normal o data pe saptamana si in cazul tenului gras, de 2-3 ori pe saptamana.

Cel mai potrivit moment pentru gomaj ar fi dupa ce ai iesit din baie, cand porii sunt deschisi. Crema se aplica inclusiv pe gat si se maseaza cu miscari circulare.

Propunere: gel scrub pentru ten sensibil de la Ardes Cosmetici, pret 44 lei. Asigura un gomaj delicat cu efect demachiant.

4. Masajul

Masajul facial are un efect benefic de revigorare asupra tenului. Este excelent pentru stimularea circulatiei sangelui si reduce aspectul obosit al chipului. Acesta este recomandat dupa demachiere, cand s-a utilizat in prealabil si o crema hidratanta, pentru a evita iritarea tenului. Masajul stimuleaza muschii faciali, fiind binevenit in special dupa o zi obositoare.

5. Pudra translucida

O pudra bine aleasa, poate subtitui cu succes fondul de ten sau batonul corector. In special in timpul verii, cand temperatura aerului este foarte ridicata, tenul are de suferit. Asadar, permite chipului sa respire, utilizand cat mai puutine produse cosmetice. Ofera tenului o stralucire delicata utilizand o pudra translucida cu particule iluminatoare. Datorita texturii usoare permite pielii sa respire, iar tenul tau va capata un aspect luminous, cat mai natural, fara sa fie incarcat.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.