Setari Cookie-uri

Practic: Secrete din machiajul lui Jennifer Lopez

Si-a construit o cariera impresionanta in muzica, demonstrand ca nu este doar o cantareata talentata, ci si o dansatoare de exceptie. In prezent, Jennifer Lopez a dovedit ca se descurca foarte bine si in postura de mama si, desi a implinit recent 40 de ani, inca se poate mandri cu forme de invidiat.

3. Nu uita de sprancene! Bine conturate, intensifica efectul machiajului si subliniaza privirea. Pentru un plus de luminozitate, iata un alt truc eficient: contureaza pleoapa inferioara cu un creion moale deschis. Confera volum genelor cu un rimel negru.

4. Optional, poti utiliza la final fondul de ten, mai ales daca ai aplicat la inceput un strat fin de crema autobronzanta pentru fata. Acesta se intinde foarte bine cu o pensula profesionala. In plus, machiajul ochilor va ramane intact, deoarece pensula speciala pentru fond de ten urmareste trasaturile fetei si ajuta la o aplicare mult mai buna.

5. Pentru machiajul pometilor utilizeaza un blush in doua nuante trandafirii-bronze sau culoarea piersicii. Pensula pentru aplicarea fardului de obraz este la fel de importanta ca si aceea pentru fond de ten. Conceputa special pentru aplicarea blush-ului, aceasta faciliteaza obtinerea unui machiaj perfect. Daca iti doresti un machiaj cat mai stralucitor, aplica un alt strat fin de blush crema roz-sidefiu. Acesta iti va oferi stralucire si un look fresh.

6.
La final, machiajul buzelor. Opteaza pentru un simpu gloss stralucitor, intr-o nuanta deschisa. Nu uita sa accesorizezi machiajului si o coafura pe masura, inspirata din stilul lui Jennifer Lopez.

In plus, pentru un rezultat impecabil, am pregatit si un filmulet explicativ:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.