Setari Cookie-uri

Practic: Coc voluminos a la Sarah Jessica Parker

Cocul este una dintre tendintele omniprezente pe podiumul international dar si pe covorul rosu. Printre vedetele care adopta deseori aceasta coafura se numara si Sarah Jessica Parker, protagonista serialului Sex and the city.

Cocul este una dintre tendintele omniprezente pe podiumul international dar si pe covorul rosu. Printre vedetele care adopta deseori aceasta coafura se numara si Sarah Jessica Parker, protagonista serialului “Sex and the city”. Actrita se afiseaza cu aceasta coafura somptuasa ori de cate ori are ocazia, completand look-ul expresiv cu o creatie couture pe masura.

NEW YORK - JUNE 7: Actress Sarah Jessica Parker 'Fashion Icon Award' recipient attends the '2004 CFDA Fashion Awards' at the New York Public Library June 7, 2004 in New York City. The '2004 CFDA Fashion Awards' is underwritten by Swarovski, the internationally renowned purveyor of cut crystal. (Photo by Evan Agostini/Getty Images) Caracterizat de volum si expresivitate, acesta este usor de realizat pe un par de lungime medie sau lung. Avantajul acestui tip de coc este ca poate fi adaptat usor, atat la o tinuta de seara, dar si pentru o petrecere mai putin extravaganta. Se recomanda o finisare neteda pentru o tinuta impozanta sau una texurata, usor ciufulita, in cazul unei tinute casual.

Desi pare o coafura sofisticata, greu de realizat, necesita doar cateva minute, putina atentie si indemanare. Asadar, este ideala pentru momentele cand esti in intarzaiere sau in pana de inspiratie.

Pasul 1

Pentru inceput, parul se piaptana foarte bine cu o perie bogata. Optional, se poate utiliza si o spuma pentru volum care va oferi rezistenta coafurii. Apoi, parul se strange intr-o coada de cal inalta, in crestetul capului. Pantru un plus de originalitate, lasa cateva suvite libere care sa incadreze fata.

Pasul 2
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.