Setari Cookie-uri

Practic: Cum sa-ti faci machiajul ca Rihanna

Rihanna este recunoscuta pentru stilul excentric adoptat in vestimentantie, coafura dar si in materie de machiaj.

Rihanna este recunoscuta pentru stilul excentric adoptat in vestimentantie, coafura dar si in materie de machiaj. In noul videoclip, Love the way you lie, cantareata si-a accesorizat noua frizura extravaganta, cu un machiaj pe masura, care-i evidentiaza ochii. Buzele pastreaza un aspect natural, fiind puse in valoare cu un luciu stralucitor nude.

NEW YORK - JUNE 21: Singer Rihanna attends Entertainment Weekly's Annual Must List Party at Gotham Hall, June 21, 2007 in New York City. (Photo by Evan Agostini/Getty Images) Indiferent de culoarea ochilor sau de forma fetei, machiajul fumuriu avantajeaza orice fizionomie. Este un machiaj de seara, sofisticat si elegant, potrivit pentru orice petrecere. Optional, ii poti conferi o nota dramatica, utilizand nuante cat mai inchise. In continuare, iti vom prezenta pasii esentiali pentru machiajul fumuriu inspirat din look-ul Rihannei:

Pasul 1


Se aplica fond de ten pe toata fata, gat si decolteu, intr-o cantitate potrivita. Mascheaza cearcanele si alte imperfectiuni cu un baton corector; la sfarsit se fixeaza totul cu o pudra mata. Pentru pometi alege un blush intr-o nuanta trandafirie, care se va armoniza cu machiajul intens al ochilor.

Pasul 2


Machiajul ochilor se realiza utilizand mai multe nuante, pentru a obtine efectul fumuriu. Se contureaza ochii cu un dermatograf moale negru. Apoi, cu acelasi creion coloreaza jumatatea pleoapei inferioare; nu trebuie sa iasa perfect uniform. Textura se va uniformiza cu degetele si reprezinta o baza pentru machiajul pleoapelor. Insa, pentru o intindere cat mai buna, alege un creion moale, cat mai fin. Se recontureaza pleoapa cu ajutorul creionului si inspre exterior se accentueaza colturile.

Pasul 3


Pentru pliul pleoapei si inspre arcada se va utiliza un fard argintiu deschis. Acesta confera luminozitate si subliniaza linia sprancenelor. In plus, cand este vorba de un machiaj negru intens, restul culorilor combinate trebuie sa fie mai deschise, pentru un contrast cat mai placut. Utilizeaza o pensula speciala pentru o acoperire cat mai buna.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.