Si tu poti avea sprancene perfecte!

Si tu poti avea sprancene perfecte!
Kudika
24 Septembrie 2010

O forma frumoasa a sprancenelor poate schimba foarte mult infatisarea unei femei. Desi reprezinta un element esential in definirea anumitor trasaturi ale fetei, sprancenele sunt ignorate de foarte multe persoane care nu pun mare accent pe aspectul si pe forma acestora.

- Sprancenele prea subtiri si departate schimba atat forma fetei, cat si forma ochilor. Foloseste creion pentru a accentua sprancenele, aplicand atat pe sprancene, cat si in zona interioara a ochilor pentru a ajunge cat mai aproape de linia nasului.

- Sprancenele cu firul lung si gros ofera un aspect obosit fetei. Pentru o forma frumoasa, trebuie sa dai “inaltime” sprancenelor, pensand mult pentru arcuire. Pieptana firele de par in jos si apoi tunde tot ce e in plus si depaseste linia sprancenei.

- Sprancenele scurte, cu aproximativ jumatate din lungimea ochilor creeaza o expresie tensionata a fetei. Pentru a da un aspect placut acestui tip de sprancene, este important sa pensezi firele de par crescute si apoi sa folosesti creion pe zona colturilor exterioare, pentru a alungi coada sprancenelor.

- Sprancenele departate de ochi dau un aspect de uimire fetei. Atunci cand ai un spatiu mare intre pleoape si sprancene pari surprinsa, iar ochii tai sunt mai mici decat in realitate. Penseaza atat deasupra, cat si dedesubtul sprancenelor, iar apoi aplica in linie subtire creion dedesubt in colturile exterioare pentru alungire.

Un articol de Amelia C

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri