Setari Cookie-uri

Idei de machiaj pentru prima intalnire

Toamna este un anotimp plin de culori calde, pastelate, decorul romantic ideal pentru prima intalnire. Pune-ti in valoare calitatile prin intermediul machiajului, optand pentru nuante neutre, mate, cat mai naturale.

Alege o nuanta deschisa pentru baza si inspre exterior, aplica un fard din aceeasi gama cromatica, mai inchis cu doua trei nuante. Aramiul avantajeaza orice culoare de ochi si mareste privirea.

Renunta la creionul dermatograf si aplica mascara din abundenta. Pentru mai multe idei, te poti inspira din prezentarile designerilor; fotografii aici. Manechinele au un look natural, completat de o coafura asemanatoare.

LONDON - FEBRUARY 23: A model walks down the catwalk at the Issa show, as part of London Fashion Week Autumn/Winter 2009 at the BFC tent, Natural History Museum on February 23, 2009 in London, England. (Photo by Stuart Wilson/Getty Images) 3. Buze naturale

Pastreaza buzele rosii seducatoare pentru o alta intalnire si acum opteaza pentru o culoare ceva mai cuminte. In plus, un efect estetic placut este obtinut atata vreme cat nuanta lor este in echilibru cu machiajul ochilor. Un ruj cremos roz-pal sau corai reprezinta o alegere indicata pentru buze seducatoare.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.