Setari Cookie-uri

(P) INOA, un nou stil de viata

In urma cu o saptamana, la o petrecere aniversara, m-am intalnit cu o mai veche prietena. Am avut o mare surpriza: prietena mea- impatimita a colorarii parului avea un par de o culoare superba,stralucitor, plin de vitalitate. Nu m-am putut abtine sa nu o intreb cu ce anume si-a colorat parul si daca s-a colorat acasa sau la salon, mai ales ca ea a incercat tot ce se putea i legat de acest subiect. Raspunsul ei a venit pe nerasuflate : La salon, cu INOA . apoi, fara sa imi mai lase timp sa o mai intreb altceva a inceput sa imi povesteasca experienta ei minunata de la salon, cu acest produs, fara de care nu va mai putea trai.

In plus, se stie, parul colorat,indiferent de nuanta,stralucitor si elastic e semnul disctintiv al unui par sanatos, iar nimeni nu vrea sa piarda sansa de a radia de frumusete atunci cand decide sa se vopseasca – ba dimpotriva!

Astfel,de curand a avut loc lansarea unui produs revolutionar, menit sa infrumuseteze look-ul sexului nostru. Unele dintre voi prinseserati poate de veste ca, L’Oreal Professionnel va pregatise ceva maret. Cum insa banuiesc ca nu toate ati fost la curent cu aparitia acestui produs, vin sa dau sfoara si in tara noastra, a kudifetelor.
Kudika
28 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.