Setari Cookie-uri

4 trenduri uitate care au revenit in lumina reflectoarelor

Trendurile clasice in materie de machiaj si-au facut din nou aparitia pe podiumurile de moda, fiind asortate la tinutele manechinelor. La cererea designerilor, make-up artistii au readus in lumina reflectoarelor trendurile anilor 50, 60, 70 si 80.

Pentru ten, ai nevoie de o crema de fata usor stralucitoare pentru o piele plina de prospetime si luminozitate.

Sclipiciul in nuante de galben este perfect pentru pielea bronzata, iar cel in nuante argintii este potrivit pentru tenul deschis. Foloseste sclipici pentru zona ochilor (evita colturile ochilor, iar pe arcada aplica foarte putin), pentru obraji, iar pentru buze utilizeaza un gloss stralucitor, usor transparent.

4. Accentul pe obraji

Fardul de obraz in nuante puternice este caracteristic anilor ’80. Pentru un astfel de machiaj, ai nevoie de fond de ten, pudra compacta, blush roz bombon mat, fard de ochi nude si gloss stralucitor.

Concentreaza-ti atentia pe zona pometilor. Zambeste pentru o aplicare perfecta a blush-ului. Foloseste o pensula speciala (taiata oblic) si aplica fardul pentru obraji de la pometi catre zona tamplelor.

Pentru un machiaj de durata, este important ca blush-ul sa fie aplicat ultima data, dupa folosirea fondului de ten si a pudrei pentru fata.

Un articol de Amelia C


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.