Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj inspirat de Victoria Beckham

Victoria Beckham este o aparitie rafinata, intotdeauna aranjata, fara cusur. Veritabil trend-setter in materie de moda, nu poate trece neobservata, fiind permanent imbracata in tinute extravagante care-i pun in valoare silueta filiforma.

Aplica un fard maro deschis pe linia genelor pana la pliul ochilor, apoi intinde-l pe toata pleoapa. Acelasi fard se va aplica si pe pleoapa inferioara. Traseaza apoi un contur fin cu un dermatograf mai inchis decat fardul, atat pe pleoapa superioara cat si pe cea inferioara. Nu uita sa accentuezi si forma sprancenelor cu un creion moale ciocolatiu. Pentru o privire mai intensa, contureaza foarte bine ochii cu un dermatograf negru.

Pasul 3. Se stie ca Victoria Beckham adora bronzul. Daca iti doresti un machiaj cat mai asemanator cu al ei, aplica si o pudra bronzata fina cu o pensula groasa; aceasta fixeaza foarte bine machiajul si previne aparitia luciului inestetic. Subliniaza pometii printr-un blush rozaliu.

Pasul 4. La final, rimeleaza foarte bine genele cu o mascara pentru volum. Confera un plus de seductie privirii optand pentru gene false. Coloreaza buzele cu un ruj cremos intr-o nuanta bronze si adauga stralucire printr-un gloss transparent.

Filmuletul explicativ este disponibil aici:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.