Setari Cookie-uri

Practic: 8 greseli de evitat in demachiere

Un chip stralucitor necesita o ingrijire speciala, hidratare si demachiere. Ultima etapa este cea mai importanta pentru frumusetea si sanatatea tenului.

Propunere: apa termala Herculane Spray de la Ivatherm, pret 26.03 lei.

6. Schimbi des produsele cosmetice


In special in cazul tenului sensibil, nu este recomandata schimbarea frecventa a produselor destinate ingrijirii tenului. In general, utilizarea produselor din aceeasi gama asigura o ingrijire eficienta. Daca nu ai descoperit inca un produs cosmetic potrivit tenului tau, programeaza-ti o vizita la dermatolog. Acesta este cel mai indicat sa iti ofere un sfat util cu privire la produsele care ti s-ar potrivi. Nu experimenta diferite cosmetice; nu vei face decat sa cresti riscul de alergii sau infectii.

7. Nu folosesti produsele potrivite

Oricat de multumita ai fi de lotiunea ta de corp sau orice alta crema de ingrijire, nu o utiliza si pentru demachiere. Fata este mult mai sensibila decat restul corpului si se irita usor. Chiar daca nu observi imediat efectele negative, aceastea isi vor pune in timp amprenta asupra tenului tau.

8. Te demachiezi prea des

Si excesul dauneaza. Demachiaza-te doar de doua ori pe zi, dimineata si seara. Demachiatul in exces iti poate ataca piele, cauzandu-i iritatii si o sensibilitate mai accentuata.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.