Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj natural de zi in 3 pasi

Machiajul natural este trend pretios care va fi mereu la moda. Feminin si creativ, evidentiaza trasaturile fetei fara a utiliza prea multe produse cosmetice, punand in valoare frumusetea naturala a tenului. Un alt mare avantaj al acestui tip de machiaj este ca se realizeaza foarte usor, fiind ideal pentru momentele cand esti in intarziere.

Pasul 1

Utilizeaza ca baza de machiaj o crema hidratanta; intinde-o foarte bine pe fata si pe gat. Astfel fondul de ten isi va mentine aspectul catifelat pentru o perioada mai indelungata de timp, intrand mai bine in piele si tenul va capata o stralucire cat mai naturala. De asemenea, in anotimpul rece o crema de fata cu proprietati hidratante este foarte utila, deoarece protejeaza pielea impotriva agentilor externi: praf, umiditate sau temperaturi scazute.

Pasul 2

Cu ajutorul unei pensule speciale, aplica o cantitate mica de fond de ten pe fata si gat. Intinde-l foarte bine, insistand in zona cearcanelor, a pleoapelor si a pometilor. Aplica apoi anticearcanul pe zonele cu probleme sub forma unor semicercuri si intinde-l foarte bine cu varful degetelor. Pudra translucida cu o textura delicata confera tenului un aspect cat mai prospat, omogenizand nuanta acestuia. Se va aplica intr-un strat fin, cu ajutorul unei pensule cu par moale, pe pometi, frunte si barbie. Completeaza machiajul pometilor cu un blush roz-pal.

Pasul 3


Confera pleoapelor o stralucire naturala aplicand un strat fin de fard pulbere alb sidefat. Confera mister privirii, aplicand eyeliner lichid negru intr-o line subtire spre coltul interior. Spre exterior, linia devine mai groasa, usor ridicata. Coditele exterioare in coltul ochilor creeaza impresia de marire, aprofundand privirea. Pentru un aspect impecabil, cat mai placut, traseaza linia cat mai aproape de gene. Apoi, aplica doua sau trei straturi de mascara neagra. In ton cu machiajul expresiv al ochilor, subliniaza si forma sprancenelor. Coloreaza buzele cu un creion moale, intr-o nuanta naturala. Defineste machiajul cu un ruj crema roz pal si un gloss pentru stralucire.

Pentru detalii suplimentare, poti urmari aici un filmulet video:



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.