Setari Cookie-uri

Practic: Produse de frumusete complet naturale

Produsele de frumusete (creme, masti de fata, demachiant, lotiuni abrazive) pe care le cumparam din comert sunt destul de costisitoare, contin multi conservanti artificiali (pentru ca termenul de valabilitate sa fie cat mai crescut), pot provoca alergii persoanelor foarte sensibile si, unele dintre ele, contin ingrediente nocive pentru mediul inconjurator.

4. Baie relaxanta cu arome naturale

Baile aromate sunt considerate o traditie, acestea fiind folosite inca din cele mai vechi timpuri. Pe langa mirosul emanat datorita plantelor parfumate folosite, baile reprezinta o parte esentiala de echilibrare a sanatatii deoarece unele ingrediente naturale pot vindeca rani, detoxifia organismul, relaxa corpul si calma nervii.

Ingrediente:


- 3 crengute de rozmarin;
- o bucatica de radacina de ghimbir cojit;
- un bat de scortisoara.

Adauga rozmarinul, radacina de ghimbir si scortisoara intr-un vas cu apa. Pune vasul pe foc pana cand apa incepe sa fiarba, apoi indeparteaza vasul de pe aragaz. Lasa ingredientele in apa pentru minim o ora. Cand este gata, adauga infuzia de plante in apa din cada. Inspira adanc in timpul baii pentru a te putea bucura de aroma naturala a amestecului.


Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.