Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj inspirat de Angelina Jolie

Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood.La premiera celui mai recent film al sau, Salt, aceasta si-a facut aparitia intr-o forma de zile mari, purtand o superba creatie marca Versace, asortata unei coafuri lejere si unui make-up natural.

Este timpul sa adaugi contrast machiajului, adaugand un fard mai inchis in coltul pleoapei, urcand usor spre arcada. Acesta trebuie amestecat foarte bine cu celelalte farduri, pentru a nu se observa trecerea de la o culoare la alta. Pentru un aspect cat mai uniform si armonios, se va utiliza o pensula speciala pentru pleoape.

4. Tusul negru defineste machiajul Angelinei. Acesta subiliaza ochii si ii face sa para mai mari. Se va aplica utilizand varful pensulei, cat mai aproape de radacina genelor, pentru a da impresia de alungire a ochilor. In ton cu machiajul actritei, tusul va urma conturul natural, prelungindu-se cu o codita fina in exterior. Mascara cu volum este obligatorie pentru o privire captivanta. Optional, poti utiliza gene false pentru un efect extravagant.

5. Blush-ul se aplica in catitate mica, suficient cat sa defineasca linia pometilor. Opteaza pentru nuante naturale: piersica-roze, trandafiriu. Urmeaza machiajul buzelor. Acestea trebuie sa fie perfect hidratate, de aceea ar fi indicat sa le exfoliezi inainte pentru a le conferi un aspect cat mai placut. Contureaza-le intr-o nuanta apropiata rujului. La sfarsit aplica si un gloss transparent pentru a obtine volum.

Pentru mai multe detalii, un filmulet explicativ iti sta la dispozitie aici:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.