Setari Cookie-uri

Practic: Cum sa-ti pastrezi machiajul proaspat intreaga zi

Machiajul este foarte important pentru orice femeie, avand un rol esential in a evidentia frumusetea si trasaturile fetei. Insa, de multe acesta ori necesita retusuri pe parcursul zilei si din cauza programului aglomerat nu intotdeauna avem timp sa-l reimprospatam.

Machiajul este foarte important pentru orice femeie, avand un rol esential in a evidentia frumusetea si trasaturile fetei. Insa, de multe acesta ori necesita retusuri pe parcursul zilei si din cauza programului aglomerat nu intotdeauna avem timp sa-l reimprospatam. Asadar, pentru a evita acest demers, ti-am pregatit cateva idei utile pentru a obtine un machiaj mai rezistent intreaga zi.

1. Ten cu aspect ingrijit


Fondul de ten este esential in ritualul machiajului. Se va aplica pe fata perfect curata, demachiata si va rezista mai mult daca se va aplica inainte o lotiune tonica. De asemenea, fondul de ten va capata rezistenta si daca vei utiliza ca baza de machiaj o crema hidratanta.

Iata si cateva trucuri pentru a mentine aspectul tenului cat mai placut pe parcursul zilei. Daca ai tenul mixt si zona T da semne de transpiratie, poti atenua efectul tamponand zonele cu servetele umede cu proprietati de absorbtie.

2. Fard de pleoape stralucitor

Efectul inestetic de fard strans in cutele pleoapei nu este pe placul nimanui. In general, rezistenta fardului variaza si in functie de tipul de ten. De exemplu, tenul mixt cu tendinta de ingrasare secreta mai mult sebum si poate cauza adunarea fardului, insa alte cauze pot fi umiditatea sau transpiratia fetei datorita temperaturilor foarte ridicate.

Pentru a prelungi aspectul estetic al fardului de pleoape, aplica inainte foarte putin fond de ten, intins foarte bine. Estompeaza surplusul cu un servetel si finiseaza cu un strat fin de pudra pulbere.

3. Gene lungi si voluminoase

Rimelul este unul dintre cele mai importante produse din trusa de make-up. Intensifica privirea si defineste machiajul ochilor. In general se utilizeaza la sfarsit si un singur strat este de-ajuns pentru a conferi genelor volum. Pentru a mentine aspectul voluminos al genelor pentru mai mult timp, aplica produsul in miscari de zig-zag. Daca ai de aplicat mai multe straturi de rimel, asteapta cateva secunde sa se usuce primul strat si apoi aplica stratul urmator. La final, indeparteaza surplusul cu o perie uscata separand genele cu varful periutei.

4. Buze seducatoare
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.