Setari Cookie-uri

(P)Doreste-ti sa fii un etalon al frumusetii

Idealul frumusetii din zilele noastre cere timp, rabdare si bun gust. Acesta este mult mai lejer si ofera o gama larga de produse decat in secolele precedente.

Terapia Dracula - noul elixir al frumusetii

Chiar daca pare infricosator, acest tratament presupune recoltarea propriului sange, prelucrarea acestuia printr-o tehnica speciala pana cand se transforma intr-un ser cu componente stimulante pentru piele, fiind apoi injectat in zona faciala, a gatului si a decolteului pentru un efect de intinerire.

Aceasta terapie se bazeaza pe celulele vii active care se afla in sangele fiecarui pacient, cu un rol de a repara si imbunatati imperfectiunile pielii, aparute datorita procesului de imbatranire.

Terapia stimuleaza repararea tesutului, refacerea ADN-ului, cicatricele si transforma o piele uscata, ridata si pala intr-una mai tanara in mod natural, fara filleri sintetici sau alte proceduri chirurgicale.

Tratamentul nu are efecte negative asupra organismului, deoarece sangele este recoltat de la fiecare pacient in.parte. Pacientul nu are de ce sa se teama, procedura nu este dureroasa, acesta simtitnd cateva intepaturi fine.

Buze perfecte

Rosu aprins, roz pal sau nud, buzele senzuale sunt mereu in voga.
Nuanţele luminoase şi pline de savoarea unei culori apropiate de cea a unui fruct te fac sa iti doresti buze perfecte. Chiar daca natura nu a fost destul de generoasa cu noi, putem face apel la cateva trucuri.

Augumentarea buzelor se face cu substante resorbabile, de tipul acidului hialuronic sau colagen, fie cu substante permanente.

Cea mai populara substanta pentru marirea de buze este acidul hialuronic. Deoarece acidul hialuronic este prezent in pielea noastra, este sigur si lipsit de reactii alergice. Acidul hialuronic produce buze mai pline, netede, cu spect natural, iar rezultatele sunt vizibile in numai cateva secunde de la injectarea acestuia. Substanta dureaza intre 6-8 luni fara a lasa urme, iar reinjectarea se face fara riscuri.
Nu necesita timp de recuperare intrucat nu lasa semne sau cicatrici.

Fara riduri

Aparitia ridurilor este o problema serioasa pentru femei si nu numai. Devine serioasa inca de la micile incretituri vizibile ale pielii: ridurile din coltul ochilor, ale fruntii si din jurul buzelor. Intrebarea care ne framanta este: cum facem sa pastram un ten lipsit de riduri?

Solutia pentru aceste riduri este tratamentul cu miro injectii cu Botox, care duce la intinderea pielii si reducerea ridurilor.
Substanta bareaza in mod reversibil impulsurile nervoase de la nervi la musculatura faciala raspunzatoare de ridurile de expresie. Prin aceasta tehnica se obtine un efect de lifting
Procedura este simpla si sigura, iar durerea este minora. Nu necesita anestezie locala si nici sedare, recuperarea este imediata, va puteti relua activitatea.

Stop cearcanelor

Cearcanele sunt primele semne ale oboselii, fie ca nu am avut un somn odihnitor sau am lucrat pana tarziu la vreun proiect important, netratate, acestea se vor instala si accentua cu timpul.

Aspectul neplacut pe care suntem mereu nevoite sa il acoperim fie cu fond de ten sau baton corector, poate fi inlaturat printr-o tehnica simpla si eficienta.
Albirea ceracanelor ne ofera o imagine mai tanara, neteda si clara.

Tratarea lor poate fi executata prin umplere cu colagen, acid hialuronic sau grasime proprie; albire cu creme depigmentare prin peeling chimic ori laser.

Clinica LUXURY AESTHETICS

Va asteptam in cadrul clinicii LUXURY AESTHETICS unde puteti beneficia de toate tratamentele si procedurile de ultima generatie, efectuate de catre Dr. Morad Iancu
www.dr-iancu.com

Solicitati-ne o consultatie gratuita - pentru programari sunati la 0723 17 13 16
Adresa: Dorobanti, Strada Washington 48A, Sector 1


De sarbatori, clinica LUXURY AESTHETICS va ofera reduceri de 15% in limita a doua tratamente.



Kudika
1 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.