Setari Cookie-uri

Practic: machiaj stralucitor, ideal pentru petrecerile iernii

Sezonul petrecerilor este tot mai aproape, asadar trebuie sa ne pregatim din timp tinuta si machiajul. Pentru a fii in centrul atentiei, ti-am pregatit un machiaj radiant, usor de realizat care va conferi tenului un aspect glam, stralucitor.

Axat pe naturalete si accente luminoase, machiajul propus de noi readuce un strop din prospetimea verii in mijlocul anotimpului rece.

Pasul 1

Ca baza pentru machiajul tenului se aplica o crema hidratanta, care in mod special in timpul iernii, nu ar trebui sa lipseasca din ritualul de infrumusetare. Se poate utiliza apoi si o crema nuantatoare, pentru un ten radiant cu un aspect matasos.

Fondul de ten se aplica intr-o cantitate consistenta intr-o nuanta naturala pe fata si pe gat. Se intinde cu o pensula speciala plata sau cu o pensula groasa, pentru o acoperire cat mai buna.

Pasul 2

Inainte sa incepi machiajul ochilor subliniaza forma sprancenelor cu un creion moale sau cu un fard crema. Ca baza pentru machiajul pleoapei se aplica un fard bej mat. Se intinde foarte bine cu o pensula moale. Mascheaza cearcanele cu un corector lichid intr-o nuanta deschisa. Confera un efect glam privirii aplicand pe pleoape sclipici, cu ajutorul unei pensule plate. Acesta nu va parea strident, deoarece are la baza un fard natural. Sideful este ideal pentru machiajul de petrecere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.