Setari Cookie-uri

Practic: Bucle netede, seducatoare a la Victoria痴 Secret

Coafurile reusite nu se realizeaza intotdeauna cu ajutorul specialistilor. Direct de pe celebrul podium Victoria痴 Secret, iti vom oferi cateva idei utile pentru o coafura sexy, demna de invidiat.

Pasul1

Ca baza de coafat se aplica o cantitate mica de ceara de par pentru fixare si stralucire. Apoi alege cararea intr-o parte si imparte parul in doua. Piaptana din nou parul cu o perie lata si asigura-te ca toate suvitele sunt perfect descurcate. Astfel, aspectul coafurii tale va fi ingrijit, neted si stralucitor.

Pasul 2

Inainte de a ondula parul foloseste si un spray tratament care ofera protectie impotriva caldurii si un plus de rezistenta coafurii. Pulverizeaza-l uniform de la radacina, insistand asupra varfurilor. Piaptana din nou parul pentru a te asigura ca produsul s-a distribuit uniform. Imparte parul in doua sectiuni, cea inferioara si cea superioara, astfel: strange parul din zona fruntii si a urechilor la spate, cu un cleste, lucrand pentru inceput doar partea de jos.

Pasul 3


Incepe ondularea parului. Separa patru suvite egale si onduleaza-le la interior. Ruleaza cate o suvita pe ondulator si tine aparatul vertical; astfel vei obtine bucle suple, cat mai lejere. Tine suvita maxim 15 secunde, apoi elibereaza-o si onduleaza restul parului in acelasi mod.

Urmeaza partea superioara. Separa parul ramas neondulat in doua, pentru a facilita ondularea. Din prima sectiune vei obtine trei bucle si din a doua patru, pentru a conferi un aspect voluminos coafurii. La final, defineste forma buclelor cu degetele, separandu-le de la radacina. Pulverizeaza spray fixativ pentru fiecare suvita in parte.

Pentru mai multe detalii, urmareste videoclipul de mai jos:



Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.