Setari Cookie-uri

Practic: machiajul nude pentru Craciun

Machiajul nude este considerat unul dintre cele mai naturale si mai rafinate machiaje deoarece reuseste sa puna in evidenta trasaturile fetei prin simplitate si, in acelasi timp, ofera o nota de delicatete si de bun gust intregului aspect.

Sprancele trebuie sa aiba o forma perfecta. Renunta la creion deoarece de multe ori acesta ofera un aspect fals, usor vulgar. Aplica un fard special de sprancene cu ajutorul unei pensule cu peri tari, taiati oblic.

Pentru gene, foloseste o mascara de culoare inchisa (maro sau negru) si aplica-l atat pe genele superioare, cat si pe cele inferioare in doua straturi. In momentul in care aplici mascara, lasa capul usor pe spate. Astfel, genele nu se vor mai lipi si, in plus, vor capata mai mult volum si vor fi mai arcuite.

4. Blush-ul

Acorda o atentie deosebita machiajului pometilor. Aplica un blush intr-o nuanta deschisa de roz pal sau bej. Zambeste pentru a gasi linia obrajilor si foloseste pensula, urmand aceasta linie de la baza tamplei si coborand usor catre zona gurii.

5. Buze

Alege un ruj intr-o nuanta potrivita culorii tenului tau. Foloseste culori nude precum bej, crem, maro, nuante deschise de ciocolatiu sau roz pal. Dupa aplicarea rujului, foloseste un gloss transparent pentru stralucire.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.